Arhiv novic 25.10.2021

Moravški župan odkril prestavljeno in prenovljeno kapelico na Grmačah

Domžalec 25.10.2021
Grmače so sedlo 580 metrov nad morjem in sestavni del razvlečene vasi Katarija, ki leži med Svetim Miklavžem in Gorišco. To je južni greben osamelega moravškega krasa in loči moravško dolino ter reko Savo. Grmače že stoletja povezujejo svet med… »

Enej Logar državni prvak v razredu supersport 600

Domžalec 25.10.2021
Minuli vikend sta na dirkališču Pannonia Ring na Madžarskem potekali še zadnji dirki državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu. Enej Logar (AMD Domžale) si je v razredu supersport 600 na sobotni dirki, kljub padcu v kvalifikacijah… »

Pšata – tok življenja

Domžalec 25.10.2021
Ljudje že od nekdaj reke in potoke povezujemo z nitmi našega življenja in življenji naših prednikov ter tokovi, ki jih puščamo našim zanamcem. Reke so bile tu dolgo pred nami in bodo tu, tudi ko nas več ne bo. Ljudje smo se ob rekah naseljevali… »

Poziv Rdečega križa Slovenije in Slovenske karitas poslancem, da zavrnejo sprememe Zakona o igrah na srečo

Domžalec 25.10.2021
Predlogi spremembe Zakona o igrah na srečo so po mnenju Slovenske karitas in Rdečega križa Slovenije nesprejemljivi in škodljivi za širšo družbo. Z ukrepi se predvsem krepi tržna in marketinška dejavnost iger na srečo, kar je z vidika nevarnosti… »

Uroš in Tjaša – tik pred porodom izdala novo pesem!

Domžalec 25.10.2021
Uroš in Tjaša, ki se trenutno aktivno pripravljata na prihod njune prve dojenčice, sta si tik pred velikim dnem zadala še zadnjo misijo – izdati še eno, čisto svežo pesem z lepim in močnim sporočilom. Uroš in Tjaša, Slovencem še kako dobro… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem