Arhiv novic 27.10.2021

Kinvitaloween – zabava in druženje za noč čarovnic

Domžalec 27.10.2021
V petek, 29. oktobra 2021, v Hiši na travniku pripravljamo tematsko obarvan večer vadb in druženja. Vadbe bodo ob 18. uri v znamenju prihajajoče noči čarovnic, ob 19. uri pa pripravljamo tudi druženje ob kostanju, tako da se nekoliko bolj spoznamo… »

Mlajše selekcije ŽNK Radomlje podaljšale niz zmag

Domžalec 27.10.2021
Mlajše selekcije ŽNK Radomlje so tudi v minulem tednu podaljšale niz zmag. Kadetinje so ugnale Olimpijo, ekipa do 15 let je v dvoboju z Mariborčankami vknjižila deseto zmago sezone, selekcija DU13 pa v Kopru na najboljši način sklenila jesenski del… »

Anja Kosmač na svoji prvi samostojni fotografski razstavi v KD Radomlje “Skriti kotički sveta”

Domžalec 27.10.2021
Veseli smo odločitve, da se je letos v okviru Foto, kino in video kluba Mavrica Radomlje predstavila mlada, zavzeta in vsestransko angažirana fotografka Anja po zaslugi že uigrane ekipe foto-sekcije pod novim vodstvom Bince Lomšek. Po tragični izgubi… »

Brošura Skupaj za lepšo starost

Domžalec 27.10.2021
Skrivnost lepe starosti je dostojen odnos s samoto. – Gabriel Garcia Marquez Zgornja misel zagotovo drži, a vendar je realnost pogostokrat drugačna, starostniki pa se velikokrat soočate z različnimi stiskami, skrbmi in pogosto v teh preizkušnjah… »

Izšla je nova številka Slamnika – oktober 2021

Domžalec 27.10.2021
Izšel je oktobrski Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na… »

Krškočara – najbolj čarovniška šola v naravi

Domžalec 27.10.2021
V Krškem bo zaživela nova gozdna dogodivščina za vso družino, ki je že sedma pot na Pravljično-doživljajski transverzali po Sloveniji – tokrat na temo čaranja in čarodejev! Bliža se noč čarovnic … V Krškem, kjer so nekoč živeli veliki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem