Arhiv novic 01.11.2021

Najboljše vaje za hrbtenico s pomočjo fizioterapije

Domžalec 01.11.2021
Bolečine v hrbtenici se pojavijo kot posledica različnih bolezenskih stanj. Do njih lahko pride zaradi poškodb, zmanjšanja mišične mase in manjše gibljivosti skozi leta. Pogosto je za bolečine kriv tudi naš življenjski stil – pretirano… »

Ob dnevu spomina na mrtve položili vence k spominskim obeležjem

Domžalec 01.11.2021
Delegacija krajevnih organizacij Združenja borcev za vrednote NOB Venclja Perka, Simona Jenka in Slavka Šlandra je v nedeljo, 31. oktobra 2021, pred dnevom spomina na mrtve položila vence pred osrednjim spomenikom padlim borcem in aktivistom NOB v… »

Kronika PP Domžale: Tatvina kriptovalut, odpeljal smrekovo hlodovino, najdba bankovcev …

Domžalec 01.11.2021
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, vloma v osebni vozili, poškodovanje čebelnjaka, prometni nesreči, od tega je v enem primeru povzročitelj pobegnil s kraja, vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in kaznivo… »

V Lukovici in na Prevojah počastili spomin na vse, ki so darovali svoja življenja za boljši jutri

Domžalec 01.11.2021
Ob dnevu spomina na mrtve se je županja Občine Lukovica mag. Olga Vrankar skupaj s podžupanom Vincencem Dragarjem ter predsednikom Združenja borcev za vrednote NOB Občine Lukovica Marjanom Križmanom in praporščaki poklonila žrtvam prve in druge… »

Odlični nastopi tekmovalcev Kluba borilnih veščin Domžale na mednarodnem tekmovanju Kutina Open

Domžalec 01.11.2021
V soboto, 30. oktobra 2021, je na Hrvaškem potekalo mednarodno tekmovanje Kutina Open, na katerem, so sodelovali tudi državni prvaki iz Kluba borilnih veščin Domžale, pod vodstvom trenerk Gaje Šalamun in Gaje Hribar. Žana Hribar je nastopila med… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem