Arhiv novic 02.11.2021

Mesec požarne varnosti na Osnovni šoli Roje

Domžalec 02.11.2021
Na OŠ Roje vsako leto mesec požarne varnosti vzamemo skrajno resno. Ker imamo tako med zaposlenimi, kot tudi med učenci kar nekaj prostovoljnih gasilcev, se nam zdi sila pomembno, da vsako leto vsaj enkrat obnovimo znanja, ki lahko rešujejo… »

V Depali vasi trčila tri vozila, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 02.11.2021
Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na regionalni cesti Domžale-Trzin, v Depali vasi, prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana. Bogdan… »

Matjaž Korošec, predsednik GZ Domžale: “Nisem si mislil, da bom kdaj pomoč potreboval tudi sam”

Domžalec 02.11.2021
Za Matjaža Korošca lahko rečemo, da je gasilstvo zanj način življenja, saj je z njim povezan poklicno in prostovoljno. Zaposlen je v Centru za zašito in reševanje Domžale, kjer je vodja izmene, prostovoljno pa je aktiven v PGD Domžale – mesto… »

5 učinkovitih nasvetov za izboljšanje marketinga za podjetnike

Domžalec 02.11.2021
Digitalni svet podjetjem prinaša neverjetne priložnosti. Podjetja, ki se na spletu kakovostno in celovito predstavijo, povečajo prepoznavnost in uspeh. Pomislite na moč, ki jo pridobi podjetje, uvrščeno na prvo mesto v spletnih iskanjih. Na prvi… »

Helios Sunsi z odličnim napadom razorožili Rogaško

Domžalec 02.11.2021
Domžalski košarkarji so prišli do nove zmage v Ligi Nova KBM, tokrat so na dan spomina na mrtve, tudi v neposrednem TV prenosu, na domačem parketu prepričljivo ugnali vedno neugodno Rogaško. Slovenske partnerje v Ligi ABA 2 so v domačem državnem… »

Očetje s(m)o v akciji tudi v naši regiji

Domžalec 02.11.2021
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Mirovni inštitut izvajata številne aktivnosti v sklopu projekta »Očka v akciji« in z nosilnim sloganom »Aktivni očetje obračamo svet na bolje«. S pobudo se predvsem nagovarja… »

Judoisti Judo kluba Komenda po tekmovanju ostali še na mednarodnih pripravah

Domžalec 02.11.2021
V soboto, 30. oktobra 2021, so se štirje judoisti JK Komenda udeležili mednarodnega turnirja Iršičev memorial, ki ga je odlično organiziral Judo Klub Železničar Maribor in je potekal v Športni dvorani Lukna v Mariboru. Svojo skromno udeležbo so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem