Arhiv novic 03.11.2021

Podnebje d.o.o. #Benjaminovglas

Domžalec 03.11.2021
Na vsake toliko časa se svetovna pozornost z visoko ostrino usmeri v reševanje problematike podnebnih sprememb, s katero poskušajo izpostaviti vpliv ravnanja človeka na podnebne spremembe. Eno izmed takih velikih svetovnih dogodkov pravkar gosti… »

Ljubiteljska kuharija: Francoska kulinarika

Domžalec 03.11.2021
Ob 20. uri na naš portal prihaja Ljubiteljska kuharija. V oddaji Monika in Jure na sproščen, spontan in zabaven način kuhata preproste mesne in vegetarijanske jedi, ki so včasih tudi združene, narejene iz sestavin lokalnega ter sezonskega izvora… »

Mikijevi plesalci na SP v street showu osvojili 5 zlatih pokalov!

Domžalec 03.11.2021
Plesalci Plesnega kluba Miki so se po dveh letih Covid-pavze udeležili Svetovnega prvenstva v street dance showu, ki je 30. in 31. oktobra potekalo v Follonici, v Italiji. Z nastopi so navdušili, osvojili pet zlatih, eno bronasto medaljo ter eno sedmo… »

Rumenosrčne zaključno fazo jesenskega dela sezone odprla z zmago

Domžalec 03.11.2021
Radomljanke so četrto ligaško zmago, s katero so se vrnile na četrto mesto SŽNL, potrdile s štirimi zadetki v drugem polčasu dvoboja. Že v uvodni minuti je zapretila Maša Osojnik, ki se je v lepi situaciji znašla tudi v 33. minuti, ko je po… »

Kaj delam narobe, da me boli hrbet?

Domžalec 03.11.2021
Ljudje pogosto veliko težo pripisujemo predvsem zunanjim dejavnikom, kot so delovno mesto, prisilni položaji med delom/hobiji, terapije, kreme, zdravila, itd. Manjšo težo pa dajemo lastni vlogi v tem procesu. Sprememba za dolgotrajno rešitev, pa se… »

Calcitovi plavalci med krompirjevimi počitnicami plavali v Puli

Domžalec 03.11.2021
Plavalci plavalnega kluba Calcit Kamnik so se v času jesenskih počitnic udeležili plavalnih priprav v Puli. Trenerja Miha Potočnik in Emil Tahirović sta plavalcem pripravila intenzivne treninge v bazenu. Ti so potekali dvakrat na dan. Poleg mokrih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem