Arhiv novic 04.11.2021

Kamničanke s tremi točkami potrdile vodstvo v Mevzi

Domžalec 04.11.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi tretjega kroga ženske srednjeevropske lige doma s 3:1 (19, -20, 21, 21) premagale hrvaško ekipo Marina Kaštela. Že v petek čaka Kamničanke prva tekma sedmega kroga Sportklub prve odbojkarske lige za ženske, ob… »

Najboljša oprema za tek na smučeh

Domžalec 04.11.2021
Pri teku na smučeh so bistvene vaše smuči. Ker poznamo dve tehniki – klasična in drsalna tehnika smučanja, je potrebno glede na našo tehniko izbrati sebi primerne smuči. Odriv smučarja nam omogoča prenos teže telesa iz smučke na smučko. Tu… »

Huda prometna nesreča: S kombiniranim vozilom trčil v stoječe tovorno vozilo, ena oseba umrla

Domžalec 04.11.2021
Danes, nekaj minut čez 12. uro je na štajerski avtocesti, med priključkom Blagovica in počivališčem Lukovica, v smeri Ljubljane, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kombinirano in tovorno vozilo. V silovitem trku je… »

Dušanov tedenski meni: Eno kuverto brez metka, prosim

Domžalec 04.11.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas zato, da osvetlimo nekatere po mojem mnenju, najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. Malce starejši bralci in bralke te kolumne se zagotovo spomnite dneva, ko je padel berlinski zid. Pisalo se je leto… »

Gasilci PGD Domžale-mesto z novim gasilskim vozilom

Domžalec 04.11.2021
Prvi petek meseca septembra smo se članice in člani PGD Domžale – mesto s predstavniki sosednjih in pobratenih društev ter ob upoštevanju vseh epidemioloških ukrepov zbrali na parkirišču ob našem gasilnem domu in izvedli redni letni občni… »

Moravški župan položil temeljni kamen za prizidek šole in novo športno telovadnico

Domžalec 04.11.2021
V sredo, 3. novembra 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic položil temeljni kamen za izgradnjo prizidka k osnovni šoli Jurija Vege v Moravčah (nove bo več kot polovica šole) in za športno telovadnico z več kot 300 sedeži. V svojem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem