Arhiv novic 09.11.2021

Radomljanke so se v desetem krogu SŽNL veselile pomembne zmage

Domžalec 09.11.2021
Rumenosrčne so z borbeno predstavo na domači zelenici ugnale ekipo ŽNK Ljubljana in se zasedbi iz prestolnice oddolžile za septembrski poraz. Rumena četa se je vodstva v derbiju desetega kroga SŽNL veselila že v uvodni minuti. Korina Janež je… »

Maruška Sedlak: Napadla nas je Korona

Domžalec 09.11.2021
Maruška Sedlak obiskuje sedmi razred Osnovne šole Preserje pri Radomljah in zelo rada piše pravljice, v katerih se poda na različne avanture v domišljijski svet. Njena zadnja pravljica nosi naslov Napadla nas je Korona, ki je v samozaložbi izšla… »

Odprtje fotografske razstave Veronika

Domžalec 09.11.2021
Vabljeni na razstavo Veronika članov Foto kluba Kamnik, ki bo v sredo, 10. novembra 2021 ob 18. uri na platoju za Kavarno Veronika. Ob zgodbah o Veroniki z Malega gradu se najprej soočimo z naivnim in prostodušnim vprašanjem, kako fotografirati nekaj… »

Iščete zaposlitev? Avto center Kosec zaposli novega sodelavca!

Domžalec 09.11.2021
Avto center Kosec je prodajalec novih vozil za znamko Opel in servis za znamki Opel in Chevrolet. Zaradi dodatnega obsega dela zaposlijo novega sodelavca na delovnem mestu: Avtokaroserist / avtoklepar (m/ž). V podjetju Avto center Kosec verjamejo, da so… »

Zakaj vas boli hrbet, ko ste sklonjeni?

Domžalec 09.11.2021
Ena od pomembnih skupnih točk večine ljudi je, da jih začne bolet hrbet, če so dlje časa sklonjeni. Še več, tiste, ki imajo probleme zaradi hrbtenice in išiasa zelo hitro prepoznam, ko vidim, da se izogibajo sklanjanju naprej. In še več, po… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem