Arhiv novic 10.11.2021

Šahovsko društvo Domžale v iskanju sponzorja

Domžalec 10.11.2021
Šahovsko društvo Domžale se v zadnjih letih sooča z velikim povečanjem vpisa otrok in mladine, katerim bi radi omogočili urejeno in kvalitetno šahovsko izobraževanje. Dolgoročna vizija novega vodstva na čelu s predsednikom Lanom Timotejom… »

Drugačna zgodba kot lani, Helios Sunsi v Ligi ABA 2 dobro igro nadgrajujejo tudi z zmagam

Domžalec 10.11.2021
Domžalski košarkarji so že na drugem letošnjem turnirju Lige ABA 2 presegli lanski izkupiček zmag v jadranskem tekmovanju, potem ko so v 3. krogu prišli do druge zmage, z 80:94 so premagali črnogorski Lovćen iz Cetinja. Blestel je Leon Šantelj… »

Nekoč so bili ljudje

Domžalec 10.11.2021
Prvi je Italijan, ki se je poročil in ločil v Sloveniji, drugi Bošnjak, ki je kot otrok pribežal v Slovenijo. Njuno prijateljstvo je dolgoletno, njuno sodelovanje tudi, težave prav tako: kot solastnika restavracije sta padla v dolgove, zdaj pa jima… »

Obvestilo Štaba Civilne zaščite Občine Moravče glede epidemije covid-19

Domžalec 10.11.2021
Danes, 10. novembra 2021, se je zaradi vse slabših epidemioloških razmer v Moravški dolini sestal Štab Civilne Občine Moravče. Občanke in občane pozivamo, da spoštujejo vsa navodila NIJZ. Da bi zaustavili širjenje virusa, je še posebej… »

V ponedeljek pričakujejo težave, saj so že maske težava, kaj šele samotestiranje

Domžalec 10.11.2021
Od prihodnjega tedna bo obvezno trikrattedensko samotestiranje učencev in dijakov v prostorih šol, obvezne pa bodo tudi kirurške maske ali maske FFP2. Na ministrstvu za izobraževanje poudarjajo, da je samotestiranje nujno, če hočemo imeti odprte… »

Nina Mav Hrovat: V pravljičnem cekarju

Domžalec 10.11.2021
Med 8. novembrom in 4. decembrom 2021, si v Knjižnici Domžale lahko ogledate razstavo domžalske otroške in mladinske pisateljice Nine Mav Hrovat, ki jo je poimenovala v Pravljičnem cekarju. Na razstavi si lahko ogledate nekaj utrinkov iz njenega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem