Arhiv novic 11.11.2021

Podžupanja mag. Renata Kosec ob svetovnem dnevu mladine: “Želimo si, da bi mladi izkoristili ponujene priložnosti”

Domžalec 11.11.2021
Občina Domžale se zaveda pomena vključevanja mladih v družbo, ne samo v formalne in neformalne izobraževalne procese in procese odločanja, ampak tudi v delo, v pridobivanje formalnih delovnih izkušenj, kar pa se je v času epidemije pomembno… »

Odprto pismo župana Občine Moravče dr. Milana Balažica ministru za okolje in prostor mag. Andreju Vizjaku

Domžalec 11.11.2021
Spoštovani Minister, na vse naše dokaze, na vse prošnje – tudi če so v našem imenu prihajale iz Kabineta Predsednika Vlade – na vsa vabila, da si ogledate razmere na terenu (Moravče so od Ljubljane oddaljene borih 25 km) se niste odzvali niti… »

Prometni nesreči v Študi in na Trojanah, dimniški požar v Stobu in tehnični intervenciji

Domžalec 11.11.2021
Dnevna izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale je imela danes polne roke dela, saj so tekom dneva posredovali na kar petih intervencijah, od tega na dveh prometnih nesrečah, dveh tehničnih intervencijah in na dimniškem požaru. Matjaž Hribar… »

Kako bo izgledala prenovljena železniška postaja v Domžalah

Domžalec 11.11.2021
Prihodnje leto bo Ministrstvo za infrastrukturo, Direkcija RS za infrastrukturo pričelo s temeljito prenovo železniške postaje v Domžalah. Investicijo je na svoji Facebook strani potrdil minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, ki je obenem delil… »

V Komendi so se na tekmovanju pomerili v boksu

Domžalec 11.11.2021
V soboto, 6. novembra 2021 je Društvo borilnih veščin Komenda v domači telovadnici v Gasilskem domu Moste, kjer imajo tudi svoj boksarski ring organiziral že 2. Pokal Komende v boksu. Nastopilo je veliko odličnih boksarjev, članov boksarskih klubov… »

Dušanov tedenski meni: Zgodba o dveh petelinih na kupu gnoja

Domžalec 11.11.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek in spet je čas zato, da se v mojem tedenskem meniju dotaknemo nekaterih najbolj zanimivih dogodkov preteklega tedna. Že sam uvod v teden je bil impresiven, za kar sta poskrbela dva težkokategornika na slovenski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem