Arhiv novic 12.11.2021

Helios Sunsi iz Osijeka z dvema zmagama

Domžalec 12.11.2021
Domžalski košarkarji so na turnirju Lige ABA 2 v Osijeku, potem ko so v prvi tekmi ugnali Lovćen, slavili še proti drugemu črnogorskemu nasprotniku, Sutjeski iz Nikšića. Z odlično predstavo v prvem in kontrolirano igro v drugem polčasu so se… »

Kaj se je zgodilo z zaupanjem v korona časih? Ga že prej ni bilo? #Ajdapiše

Domžalec 12.11.2021
Nov vladni ukrep zapoveduje obveznost izkazovanja PCT pogoja tudi z osebnim dokumentom. Priznam, da mi gre grozno na živce. Velikokrat se mi zgodi, da v teh hladnih dneh, stojim pred stavbo, po navadi imam v eni roki neke stvari, vrečke, torbico in še… »

MTB kolesarski poligon na Šumberku dobiva končno podobo

Domžalec 12.11.2021
Na Šumberku nastaja nov MTB kolesarski poligon. Na tem območju je bila predvidena ureditev vadbišča za gorske kolesarje. Občina Domžale je za vzpostavitev novih zunanjih površin v letu 2021, s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in… »

Nanine karikature: Tom Cruise

Domžalec 12.11.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške igralke Linde Hamilton, danes pa je na vrsti karikatura znanega… »

Urh Wiegele je zmagovalec natečaja Zlata čebela

Domžalec 12.11.2021
Naš občan Urh Wiegele je na javnem anonimnem natečaju za izbor kreativnih zasnov simbolne nagrade Zlata čebela Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP) prejel nagrado za kreativno zasnovo in načrt simbolnega predmeta, svetovne… »

V Mengšu ropar z nožem zagrozil prodajalki v trafiki

Domžalec 12.11.2021
Včeraj, okrog 15. ure je neznani moški stopil v trafiko v Mengšu in z nožem zagrozil prodajalki, da naj mu izroči denar. Po dejanju je neznanec z nekaj sto evri gotovine zbežal s kraja. Po ropu je stekla intenzivna policijska akcija za izsleditev… »

Podpisana pogodba za gradnjo regionalne kolesarske povezave Kamnik – Mengeš – Trzin – Ljubljana

Domžalec 12.11.2021
Občine na območju regionalne kolesarske povezave Kamnik – Mengeš – Trzin – Ljubljana, občina Kamnik, občina Mengeš, občina Trzin in Mestna občina Ljubljana, so danes, v četrtek, 11. novembra 2021, v samostanu Mekinje podpisale pogodbo z… »

[Video] To minister Poklukar sporoča pred današnjim protestom

Nova 24TV 12.11.2021
Foto: Nova24TV V fazi epidemije in ob številu okuženih, ki jih imamo v Sloveniji, pozivanje na proteste prav zagotovo ni nekaj, kar bi lahko minister za zdravje zagovarjal. Janez Poklukar sicer razume svobodno izražanje volje, ampak verjame, da bi se v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem