Arhiv novic 14.11.2021

Predstavljamo: Broxly Team

Domžalec 14.11.2021
Domžalski raper El Makedoner in Sladki Greh vam s ponosom predstavljata nov videospot za skladbo Broxly Team, ki opisuje eno največjih ’’car meet’’ skupin v Sloveniji. S skladbo je ta skupina dobila tudi svojo uradno himno. Stefan Josifovski… »

Štefan Čebašek: “Od setve, do moke in vse tja do sveže pečenega ekološkega kruha”

Domžalec 14.11.2021
Kmetija Pr’ Črnet je unikatna ekološka kmetija, s popolnoma zaključenim proizvodnim krogom, ki se začne in končna na kmetiji. Cikel, ki zaobsega postopek »od setve, do moke« in vse tja do sveže pečenega ekološkega kruha. Na kmetiji z… »

Nalet Lovričeve v finalu ustavila Rusinja

Domžalec 14.11.2021
Domžalski teniški igralki Pii Lovrič izjemno uspešnega tedna v turški Antalyi ni uspelo kronati z drugo posamično lovoriko med profesionalkami, saj je bila v današnjem finalu boljša Rusinja Diana Shnaider (3:6, 2:6). Tako Pia Lovrič kot Diana… »

Državne prvakinje niso ničesar prepustile naključju

Domžalec 14.11.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi osmega kroga Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v ljubljanski dvorani Tivoli s 3:0 (17, 21, 20) premagale domači Krim. V sredo, 17. novembra, bodo Kamničanke v prvem krogu pokala CEV gostile švicarsko… »

Jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe

Domžalec 14.11.2021
Zakorakali smo že globoko v jesen, ki je s seboj prinesla pisane barve. Prav takšen, jesensko obarvan bo tudi tradicionalni jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe z gosti, ki bo potekal v četrtek, 18. novembra 2021, v Kulturnem domu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem