Arhiv novic 16.11.2021

Calcit Waterpolo po drami izgubil proti Triglavanom

Domžalec 16.11.2021
Po sobotnem remiju proti Kopru so kamniški vaterpolisti v ponedeljek znova skočili v kranjski olimpijski bazen in dokazali, da se vzpenjajo v formi. Kot je že napovedal trener Komelj, bo močno prevetrena ekipa potrebovala nekaj časa, da se bo… »

V knežjem mestu Calcitovi plavalci do novih uspehov

Domžalec 16.11.2021
Že skoraj dve leti je odkar je virus SARS-CoV-2 zarezal v naš vsakdan in dodobra premešal štrene tudi na športnem področju. Nešteti ukrepi, omejitve, karantene in testiranja v dobršni meri vplivajo tudi na športnike. Vendar, ko vidimo, da se na… »

Rumenosrčne zmago v vetrovni Ajdovščini potrdile s petimi zadetki v drugem polčasu tekme

Domžalec 16.11.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje je na zadnjem jesenskem gostovanju osvojila tri točke Prvi polčas ni ponudil veliko priložnosti, mreži sta mirovali, so pa Radomljanke udarno vstopile v nadaljevanje dvoboja. Med 49. in 59. minuto so dosegle tri zadetke… »

Gaja&Jaka -30% na celotno ponudbo!

Domžalec 16.11.2021
V spletni trgovini www.gajainjaka.si smo za vas pripravili odlično ponudbo. Črni Petek popusti, kar -30% na vse izdelke. Določeni izdelki so znižani tudi do -50%! Za vse tiste, ki radi otipate in vidite izdelke, trgovinico z otroškimi oblačili GAJA… »

Homške gasilke tudi letos zbirajo hrano za pomoč družinam v stiski

Domžalec 16.11.2021
Tudi letos bodo članice PGD Homec zbirale hrano za dobrodelno organizacijo Anina zvezdica, kjer jo bodo v obliki prehranskih paketov podarili družinam v stiski ter jim na ta način polepšali praznične dni. Zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem… »

V Depali vasi mopedist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječe osebno vozilo

Domžalec 16.11.2021
Včeraj, nekaj minut pred 22. uro je v naselju Depala vas prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena mopedist in osebno vozilo in sicer je mopedist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del stoječega osebnega vozila. V nesreči je… »

Miha Dolinšek: Od leč v omari za čevlje do uspešnega posla – moje-lece.si in Optika Vallis

Domžalec 16.11.2021
“Ko sem se začel zavedati samega sebe in začel zaupati svojim odločitvam, so prišli uspehi,” o svoji podjetniški poti pravi Miha Dolinšek, eden od ustanoviteljev uspešne kamniške Optike Vallis. Miha je z bratom Gašperjem Dolinškom pred… »

Judoisti osvojili skupno 3. mesto na Pokalu Bežigrada

Domžalec 16.11.2021
Judoisti Judo kluba Komenda so v soboto, 13. novembra 2021 tekmovali na Pokalu Bežigrada, ki ga organizira najštevilčnejši klub v Sloveniji. Natopilo je 290 tekmovalcev iz 39 klubov. Za Komendo se je borilo 12 judoistov, ki so nastopili tako dobro, da… »

Stopalo svetega Martina v moravški občini

Domžalec 16.11.2021
V ponedeljek, 15. novembra 2021, sta župan Občine Moravče dr. Milan Balažic in župnik moravške župnije gospod Kancijan Čižman iz rok tajnika Evropskega kulturnega centra Sveti Martin Tourski – Slovenija mag. Valentina Jenka prejela simbolični… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem