Arhiv novic 17.11.2021

Na trzinski obvoznici voznik z osebnim vozilom pristal na strehi

Domžalec 17.11.2021
Danes, okrog 21. ure je na trzinski obvoznici v smeri proti Domžalam, nasproti bencinskega servisa, prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki se je prevrnil na streho. Voznik v nesreči ni utrpel poškodb, je… »

V Domžalah padla novomeška Krka

Domžalec 17.11.2021
Helios Sunsi nadaljujejo z odličnimi predstavami, tokrat so v boju za vrh Lige Nova KBM s 86:80 ugnali še neporaženo Krko iz Novega mesta. Skupaj z GGD Šenčurjem imajo zdaj vse tri ekipe na računu po 6 zmag in 1 poraz. Obe zasedbi sta zaigrali… »

Alzheimer Caffe – Mojca Kerč: Covid-19 in telesna aktivnost pri osebah z demenco

Domžalec 17.11.2021
Naše življenje že skoraj dve leti kroji epidemija korona virusne bolezni Covid – 19. Ta je globoko zarezala v vsakdan vsakega izmed nas. Tudi če nočemo, ves čas mislimo o tej bolezni in se pogovarjamo o njej. Domovi za starejše so bili ob… »

S kombiniranim vozilom trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila

Domžalec 17.11.2021
Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na štajerski avtocesti pred izvozom za Krtino, v smeri Ljubljane, voznik kombiniranega vozila med vožnjo po voznem pasu trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila. Voznik kombiniranega vozila, ki je v… »

Mimo čipke skoz’ okence tudi v Šentvidu pri Lukovici

Domžalec 17.11.2021
Klekljarska skupina Slamice, Društva Lipa, Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale nadaljuje svoj krog razstav po enotah matične Knjižnice Domžale. Tokrat se je mentorica, Marija Rupert dogovorila z vodstvom Krajevne knjižnice dr. Jakoba… »

Obvestilo o spremembi poslovnega računa Občine Domžale

Domžalec 17.11.2021
Obveščamo vas, da se s 1. decembrom 2021 spremeni številka našega poslovnega računa. Uprava za javna plačila RS ne omogoča prehodnega obdobja, zato vas prosimo, da: plačila z zapadlostjo do vključno 30. novembra 2021 nakažete na račun SI56… »

Ljubiteljska kuharija: Jedi iz zelja

Domžalec 17.11.2021
Ob 20. uri na naš portal ponovno prihaja Ljubiteljska kuharija. V oddaji Monika in Jure na sproščen, spontan in zabaven način kuhata preproste mesne in vegetarijanske jedi, ki so včasih tudi združene, narejene iz sestavin lokalnega ter sezonskega… »

Slovenska ljudska umetnost in moda s pridihom Dubaja

Domžalec 17.11.2021
Celjska modna oblikovalka Jolanda Thaler je ustvarila modno kolekcijo, s katero je kandidirala za dizajn uniforme za slovensko udeležbo na svetovni razstavi EXPO Dubaj 2020. S kolekcijo je spretno prepletla zgodbe iz naše bogate preteklosti in… »

Greš na izlet? Nad Dolino Vrata

Domžalec 17.11.2021
Da je nad prelepo dolino Vrata, na kilometre poti in jeklenic, smo že govorili. In če smo v prvem delu prehodili začetni greben Požara na jugovzodni strani doline Vrat… nam ne preostane tokrat drugega, kot začetni greben na severozahodnem delu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem