Arhiv novic 18.11.2021

Češnja Béle Szomija Kralja

Domžalec 18.11.2021
Na literarnem večeru z uglasbeno poezijo v Knjižnici Domžale je Béla Szomi Kralj predstavil svojo drugo pesniško zbirko “Češnja”, s katero je navdušil zbrano občinstvo. Literarni večer z uglasbeno poezijo Béle Szomija Kralja in… »

100 let inzulina in dostop do oskrbe s sladkorno boleznijo

Domžalec 18.11.2021
Občina Domžale se je odzvala prošnji Zveze društev diabetikov Slovenije, ki je slovenske občine in druge ustanove pozvala, naj se z množično osvetlitvijo objektov v modro, poklonijo svetovnemu dnevu sladkorne bolezni. Letošnja obletnica je posebej… »

Črni muc vasuje

Domžalec 18.11.2021
Črni muc vasuje, je naslov otroške pravljice Josipa Ribičiča. Saj poznate zgodbo, mar ne?! Črnemu mucu je bila všeč bela mačica, pa ji je hodil pod okno igrat in pet … Kaj hujšega! Enkrat je na glavo dobil vedro vode, drugič so ga podili s… »

Dušanov tedenski meni: Moja mama je strela, moj fotr je grom

Domžalec 18.11.2021
Živjo, družba. Spet je četrtek, teden je naokrog in čas, da pogledamo kaj zanimivega nam je prinesel pretekli teden. Bil je eden tistih dni, ko sem poslušal radio med kuhanjem. Načeloma vedno, ko zaslišim radijske novice znižam glasnost. Lahko bi… »

V ŽIVO: 19. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 18.11.2021
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 19. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali enajst točk dnevnega reda. Sejo, ki bo potekala v telovadnici Podružnične osnovne šole Ihan, si lahko od… »

Premiera filma Pšata – tok življenja

Domžalec 18.11.2021
“Včasih smo ljudje živeli z rekami … ” in “Reke smo tudi bolje poznali …” so misli, ki so odzvanjale na premieri filma Pšata – tok življenja. Kljub trenutni situacij, se nas je kar nekaj ljubiteljev narave, zbralo v župniji v Mengšu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem