Arhiv novic 29.11.2021

Kamničan Maj Lokar Gros junak judo turnirja v Dupleku

Domžalec 29.11.2021
V soboto, 27. novembra 2021 so judoisti in judoistke kategorije mlajši dečki in deklice U12 na Pokalu Dupleka z odličnimi borbami ohranili visoko ekipno uvrstitev kluba med tri najboljše na slovenski judo lestvici. Zaradi kar nekaj odpovedi… »

Sprejem večkratnih svetovnih prvakov v street dance showu

Domžalec 29.11.2021
Župan Občine Domžale, Toni Dragar je pretekli konec tedna sprejel plesalca Plesnega kluba Miki, Mašo Skočaj in Žiga Farkaša, večkratna svetovna prvaka v street dance showu in njunega trenerja Andraža Mraka. Plesalci in trenerji so na minulem… »

Urbanizem v občini Domžale: V letu 2021 ponovno uspešno presegli stihijsko urejanje prostora in povezali dva osrednja…

Domžalec 29.11.2021
V občini Domžale si skupaj s priznanimi načrtovalci prostora prizadevajo, da bi presegli preteklo stihijsko načrtovanje prostor, predvsem pa, da bi v centru Domžal ustvarili prostor s katerim se bodo lahko identificirale vse občanke in občani… »

Z zmago v Mariboru prve tako v domačem prvenstvu kot v Mevzi

Domžalec 29.11.2021
V derbiju desetega kroga Sportklub prve odbojkarske lige za ženske so odbojkarice Calcit Volleyja v Mariboru s 3:1 (22, -19, 14, 25) premagale Novo KBM Branik. Tekma je veljala tudi za srednjeevropsko ligo. Kamničanke bodo v sredo, 1. decembra, ob 19… »

V Ljubiteljski kuhariji bo tokrat zadišalo po slastnih piškotih

Domžalec 29.11.2021
Tudi to sredo na naš portal prihajata ljubiteljska kuharja Monika in Jure, ki na sproščen, spontan in zabaven način v 30 minutnih oddajah vsakič znova sebi dokažeta, gledalcem pa pokažeta, kako na ustvarjalen način uspešno združiti na videz… »

Kronika PP Domžale: Z ograjenega pašnika ukradli telička

Domžalec 29.11.2021
Domžalski policisti so pretekli teden večkrat zasegli prepovedane droge, obravnavali več prometnih nesreč, tatvin ter nasilje v družini. V eni od tatvin o kateri so bili obveščeni policisti, je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec iz ograjenega… »

V Domžalah znova zazvenele citre

Domžalec 29.11.2021
V nedeljo, 28. novembra 2021, so obiskovalci v dvorani Kulturnega doma Franca Bernika Domžale preživeli večer poln nežnih zvokov citer, orglic in ljudskega petja. Potekal je šesti domžalski citrarski koncert. Glasba, ki se je zlila v celoto je bila… »

Dobrodelni treningi in prehranske delavnice

Domžalec 29.11.2021
Veseli in čarobni december je pred vrati, zato so se v domžalskem KinVitalu odločili, da nekaj čarobnosti pričarajo tudi otrokom, ki so deležni pomoči iz projekta Botrstvo. V soboto, 27. novembra 2021 so zato v KinVital hiši na travniku vadbe… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem