Arhiv novic 03.12.2021

Nanine karikature – Wpap art: Branka Gombač

Domžalec 03.12.2021
Mesec dni je naokoli in na vrsti je nov portret v Wpap art tehniki. Domžalska karikaturistka Nana Guberinič se je odločila, da vam bo enkrat mesečno predstavila svoja dela v Wpap art tehniki. Nazadnje je bil objavljen portret naše kolumunistke Ajde… »

Ta veseli dan kulture

Domžalec 03.12.2021
Ob Prešernovem rojstnem dnevu, na Ta veseli dan kulture, se Knjižnica Domžale, kot tudi mnoge druge kulturne ustanove, ponovno pridružuje številnim dogodkom po Sloveniji. V Domžalah in naših enotah zato za vas pripravljamo zlate misli, miselne… »

Vojna: cepljeni vs necepljeni #Ajdapiše

Domžalec 03.12.2021
Kako v svetu diametralnih nasprotij sploh še poiskati neko skupno vez? Kaj naj še napišem, kar ni bilo že napisano? Kar še ni bilo povedano? O temu virusu smo že toliko povedali, se skregali med seboj, morda se nekateri pobotali … pa je še kar… »

Prižig prazničnih luči v Lukovici

Domžalec 03.12.2021
December je zadnji mesec v letu. Staro leto se poslavlja, prihaja novo leto, nov začetek. Čas, ko se ozremo nazaj, opravimo kratek pregled celega leta, se nasmehnemo vsem lepim in dobrim rečem, v slabih izkušnjah pa poskusimo najti kakšen nauk… »

Na mednarodni dan prostovoljstva za ekonomski in socialni razvoj, zahvala vsem prostovoljcem iz občine Domžale

Domžalec 03.12.2021
Na Mednarodni dan za ekonomski in socialni razvoj oziroma krajše na Mednarodni dan prostovoljstva smo se na občini Domžale še enkrat spomnili vseh prostovoljcev, ki so sami ali v različnih organizacijah v času COVID-a aktivno delovali za omilitev… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem