Arhiv novic 10.12.2021

Poskrbite za regeneracijo mišic – telo vam bo hvaležno

Domžalec 10.12.2021
Ni skrivnost, da sposobnosti človeškega telesa z leti upadajo. Proces se začne odvijati že po petindvajsetem letu starosti, po štiridesetem pa se pospeši. Prav zato je zelo pomembna splošna telesna pripravljenost, saj je tudi od nje odvisno, v… »

350 let Lukovega mlina v Vinjah

Domžalec 10.12.2021
Danes, 10. decembra 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic odkril obeležje v čast 350-letnice Lukovega mlina v Vinjah. Ta je eden najstarejših in tudi dobro ohranjenih od vseh 45 mlinov, ki so nekoč mleli v Moravškli dolini. Prvič ga… »

FUCK YES! #Ajdapiše

Domžalec 10.12.2021
Pardon za mojo »francoščino« – večkrat sem se že spraševala, kako je z uporabo kletvic, »grdih besed« v besedilih. Na eni strani so Mark Manson (in njegova knjiga The Subtle Art of Not Giving a Fuck, po slovensko Dol mi visi) in zagovorniki… »

Luč miru iz Betlehema letos z geslom: “Človek, ne jezi se”

Domžalec 10.12.2021
Skavti bodo tudi letos po Sloveniji delili Luč miru iz Betlehema. Letošnja poslanica z geslom “Človek, ne jezi se” nas opominja, da je sočlovek naše največje bogastvo. “Stanje v Sloveniji se v zadnjem času precej zaostruje, družbena klima je… »

V Vrtcu Domžale v praznični december vstopili z lutkovno predstavo Grdi raček

Domžalec 10.12.2021
Ukrepi v zvezi s epidemijo korona virusa so otrokom v zadnjem obdobju močno otežili stik z gledališčem, lutkami in nasploh otroškimi predstavami v živo. Zato letos v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale niso uspeli razpisati otroškega abonmaja, v… »

Nanine karikature: Ryan Reynolds

Domžalec 10.12.2021
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriške pevke Mariah Carey, danes pa je na vrsti karikatura kanadskega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem