Arhiv novic 12.12.2021

3. adventna nedelja – nedelja veselja

Domžalec 12.12.2021
Na adventnem vencu smo danes, na tretjo adventno nedeljo, prižgali še 3. svečo, svečo odrešenja in veselja. Zato je tudi tretja svečka na adventnem venčku nekoliko svetlejše barve – roza. S tretjo adventno nedeljo pride v ospredje priprava na… »

Maja Orehek: “V ospredju lesenih izdelkov je njihova uporabnost”

Domžalec 12.12.2021
»Bila sem izjemno žalostna, ko sem opazovala družine, kjer sta bila starša zaradi službenih urnikov in zadolžitev, veliko časa odsotna. Nisem si predstavljala, da bi lahko tudi sama z družino tako živela. Želela sem si zgraditi nekaj, da bi… »

Veseli december: smrečica

Domžalec 12.12.2021
Preživite veseli december v objemu družine in skupaj ustvarjajte. Idej je neskončno. Le čas si je treba vzeti … Zbrali smo 8 ustvarjalnih izzivov, ki bodo poskrbeli za veselo in praznično vzdušje doma ter vam za vedno ostali v spominu. Naj bo… »

Raznolikost za prijateljstvo, preteklost za prihodnost

Domžalec 12.12.2021
Kaj je lepšega kot uživati ob lepi pesmi, plesu in igranju na tradicionalna glasbila, če je pa to glasba nekdanje skupne države, pa še toliko lepše. Ker je vse v pričakovanju prazničnih dni, je bil tako pisan in obarvan tudi koncert dvanajstega… »

Dobro jesti, zdravo piti in se življenja veseliti!

Domžalec 12.12.2021
Gotovo bi se strinjali z mano, da se je ponudba hrane in pijače pri nas v zadnjih letih izboljšala, predvsem ko gre za gostinsko ponudbo. Čas kolin bo kmalu mimo in marsikatero gostišče v naši okolici ponuja okusne krvavice in pečenice, ki jih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem