Arhiv novic 14.12.2021

Srečanja pod slamniki: dr. Mohor Demšar “Lesene igrače kot spodbuda k ustvarjalni igri”

Domžalec 14.12.2021
Kaj je dobra in slaba igrača? Kaj otrok potrebuje za zdrav razvoj? Odgovore na ta vprašanja nam je v pogovoru s Cveto Zalokar ponudil dr. Mohor Demšar, dipl. ing. elektrotehnike, waldorfski učitelj, doktor filozofije ter odličen poznavalec in… »

Calcit Waterpolo ne bo ubranil naslova Pokalnega prvaka

Domžalec 14.12.2021
Za vstop v finale bi morali Kamničani premagati kranjske vaterpoliste ob pogoju, da bi bil v Ljubljani Koper boljši od Slovana. Oba scenarija sta žal padla v vodo. PP člani, 5. krog Calcit Kamnik : AVK Triglav Kranj 9:13 (2:2, 0:5, 3:2, 4:4) Gledec 4… »

Nalet vozil na avtocesti v smeri Ljubljane

Domžalec 14.12.2021
Danes, malo po pol osmi uri zjutraj je na avtocesti med Domžalami in Šentjakobom prišlo do naleta treh osebnih vozil in kombiniranega vozila. V nesreči sta dve osebi utrpeli lažje poškodbe. Vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale Jani… »

V Ljubiteljski kuhariji bo tokrat zadišalo po jedeh iz ohrovta in brstičnega ohrovta

Domžalec 14.12.2021
Čeprav sta si Monika in Jure v marsičem različna, ju strast do preprostega kuhanja povezuje. Veliki navdušenec mesnih jedi on, zaobljubljena vegetarijanka ona. Iz oddaje v oddajo, s skupnimi močmi ter na simpatičen in humoren način, vztrajno… »

V Domžalah bo zaživelo Mesto želja

Domžalec 14.12.2021
Zaradi zdravstvene situacije bo tudi letošnji december drugačen kot smo jih bili vajeni v preteklih letih, saj zaradi ukrepov ne bo nekaterih tradicionalnih prireditev na prostem. Da pa praznični december ne bi šel mimo nas neopazno in brez tistega… »

Sprejmite darilo gozda v vaš dom

Domžalec 14.12.2021
V Termah Snovik pri svojem delovanju veliko pozornost posvečajo odgovornemu ravnanju z okoljem, v katerem delujejo in ga tudi aktivno sooblikujejo. Že več let zapored se tako pridružujejo akciji »Darila gozda vašemu domu« Zavoda za gozdove… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem