Arhiv novic 16.12.2021

Obrazložitev stališča Občine Domžale glede obnove železniške postaje in umeščanja dodatnega tira

Domžalec 16.12.2021
Sredstva za gradnjo železniškega podhoda v občini Domžale so bila v načrtu razvojnih programov državnega proračuna rezervirana že pred več leti in v ničemer niso povezana z gradnjo dodatnega tira na progi številka 21, predvidoma od Ljubljane do… »

Spretni otroški prsti izdelovali praznične umetnine

Domžalec 16.12.2021
V TKD Rova smo staknili glave in se dogovorili, da z upoštevanjem ukrepov izpeljemo dve otroški praznični delavnici. Omejili smo število mest, prav tako smo v prostore gasilskega doma povabili le najmlajše, brez staršev. Otroci, ki jih veseli… »

Dušanov tedenski meni: Kostanj posebne sorte

Domžalec 16.12.2021
Dober večer, drage bralke in bralci. Četrtkov večer je spet tu. Čas zato, da v mojem tedenskem meniju osvetlimo nekatere najbolj zanimive dogodke preteklega tedna. Preden se lotim verbalne obdelave najbolj omembe vrednih prigod, sem vam dolžan… »

V ŽIVO: 20 redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 16.12.2021
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 20. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali sedem točk dnevnega reda, med drugim bodo v drugi obravnavi sprejemali proračuna za leti 2022 in 2023. Sejo… »

Projekt PROSTOFER – Kako do brezplačnega prevoza za starejše v občini Lukovica? Povabilo prostovoljcem k vključitvi v…

Domžalec 16.12.2021
Občina Lukovica je s 1. junijem 2021 pristopila k vseslovenskemu prostovoljskemu projektu za mobilnost starejših PROSTOFER. Brezplačni prevozi so namenjeni vsem starejšim, ki ne vozijo sami, nimajo sorodnikov, ki bi imeli prosti čas takrat, ko… »

Sloviti Eczacibasi tudi drugič premočan za slovenske prvakinje

Domžalec 16.12.2021
Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni tekmi osmine finala v gosteh izgubile proti ekipi Eczacibasi Dynavit Istanbul z 0:3 (19, 17, 23). Tudi na prvi tekmi so bile s 3:0 boljše turške odbojkarice, ki so se uvrstile v četrtfinale. V soboto, 18… »

Od Vahtarjeve ubožnice do Doma sv. Katarine

Domžalec 16.12.2021
V septembru so sestre usmiljenke s sveto mašo obeležile svojih 100. let prisotnosti v tej lepi, ne tako mali in niti ne tako veliki občini Mengeš. Njihova zgodba se sicer začne v mesecu januarju, pred 100 leti, ko so se takrat prvič pojavile med… »

Voščilo Kosmatinčkov

Domžalec 16.12.2021
Vesele praznike in srečno novo leto vam želi celotna ekipa Kosmatinčkov! Jure, Valerija in bigl Bond Tina in hrtica Tana Tanja in francozek Lenart Lucija in foxterierka Ruth Ob tej priložnosti vas tudi vsi skupaj vabimo v našo butično trgovino v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem