Arhiv novic 19.12.2021

V križišču na Želodniku trčili osebni vozili. Po trku eno vozilo pristalo na travniku

Domžalec 19.12.2021
Danes, nekaj minut čez 18. uro je na cesti Moravče-Domžale v križišču na Želodniku prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. Reševalci so tri osebe preventivno prepeljali na pregled v UKC Ljubljana. Po podatkih… »

V prostorih Občine Moravče odkrili Martinovo stopinjo

Domžalec 19.12.2021
V petek, 17. decembra 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic v prostorih Občine Moravče odkril obeležje Martinove stopinje. Ta označuje Martinovo pot od Madžarske preko Slovenije in Italije do Francije, ki jo je Svet Evrope proglasil za… »

Prižgali smo četrto adventno svečo – angelsko svečo

Domžalec 19.12.2021
Prelepi sveti adventni čas nas vabi, da na adventnem venčku prižgemo že četrto svečko. Imenuje se angelska sveča in pomeni mir, o katerem so prepevali angeli na sveto noč. Gospoda Jezusa povabimo v molitvi naj nam pomaga, da ne bomo preslišali… »

V nas še vedno biva otrok

Domžalec 19.12.2021
Si kdaj prepevate pod tušem? Ali se nemirno prestopate dokler se vaš otrok s sanmi drča po hribu in komaj čakate, da prisedete zraven? Morda uživate v risankah za otroke ali pa se smejite, če komu spodrsne na olupku? Vse to so gotovo znaki, da imate… »

Primož Zorec: “Moja duša in srce sta pri ženi in kavi”

Domžalec 19.12.2021
»Bila so devetdeseta leta prejšnjega tisočletja, ko smo se v družinskem krogu lotili praženja oziroma predelave kave,« so bile besede, s katerimi je naš tokratni sogovornik, gospod Primož Zorec iz Depale vasi pri Domžalah pričel najin pogovor… »

Še ena dramatična končnica, tokrat srečnejši Široki

Domžalec 19.12.2021
Domžalski košarkarji se iz Sarajeva, kjer je potekal tretji turnir Lige ABA 2, vračajo z zmago in dvema porazoma, a hkrati tudi z zavedanjem, da letos lahko enakovredno igrajo čisto z vsako zasedbo drugega razreda regionalnega tekmovanja. Po tesnih… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem