Arhiv novic 20.12.2021

Zagorelo v otroški sobi stanovanjske hiše v Depali vasi

Domžalec 20.12.2021
Danes, okrog 8.30 ure je zagorelo v otroški sobi stanovanjske hiše v Depali vasi. Požar so hitro lokalizirali in pogasili gasilci CZR Domžale in PGD Stob-Depala vas. V požaru ni bila poškodovana nobena oseba, je pa ogenj uničil inventar v otroški… »

Nova lokacija za brezplačne hitre antigenske teste (HAGT) v Domžalah

Domžalec 20.12.2021
V Remedi, medicinskem centru Domžale, MGC Bistrica, Cesta talcev 10, lahko opravite brezplačni hitri antigenski test brez predhodnega naročila. Hitri antigenski test lahko opravite od ponedeljka do petka med 7:00 in 12:00 ter od ponedeljka do četrtka… »

Utrinki iz Doma svete Katarine

Domžalec 20.12.2021
Poletje smo v Domu sv. Katarine v Mengšu preživeli mirno. Končno so naši stanovalci, po vseh omejitvah, katere so imeli zaradi priporočil države, lahko k sebi stisnili svoje vnuke, pravnuke, prapravnuke. Kako nepozabno je bilo gledati solze v očeh… »

Na 14. Slovenskem bienalu ilustracij tudi likovno delo iz slikanice Vodna vila in čistilčki

Domžalec 20.12.2021
CČN Domžale-Kamnik je pred letom dni za predšolske otroke in šolarje izdala poučno slikanico Vodna Vila in Čistilčki, s katero želi tudi najmlajšim generacijam približati vznemirljiv in skrivnostni svet živih bitij, ki na čistilni napravi… »

Prednovoletni pokal za najmlajše judoiste

Domžalec 20.12.2021
V soboto, 10. decembra 2021, je Judo klub Komenda v OŠ Moste organiziral tradicionalni Prednovoletni pokal Komende za najmlajše, ki se ga je udeležilo 120 mladih judoistov. Nastopili so otroci iz vrtca, ter šole vse do 4. razreda. Otrokom smo želeli… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem