Arhiv novic 23.12.2021

Župan Moravč odkril spominsko tablo ob 150-letnici moravške knjižnice

Domžalec 23.12.2021
V sredo, 22. decembra 2021, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na poslopju Knjižnice Moravče slovesno odkril spominsko tablo ob 150-letnici prve moravške čitalnice. V svojem govoru je župan dr. Milan Balažic opisal zgodovinske razmere, ki… »

S praznično okrasitvijo Preserij so v ljudeh želeli prebuditi upanje in veselje

Domžalec 23.12.2021
Krajani, društva in organizacije iz Preserij pri Radomljah so tudi pred letošnjimi prazniki stopili skupaj ter pripravili čudovito okrasitev njihovega kraja. S praznično okrasitvijo so želeli v ljudeh prebuditi upanje in veselje, v takšnem duhu pa… »

Voščilo Naše dežele

Domžalec 23.12.2021
Naj praznični čas v nas znova obudi vse tiste vrednote, ki jih izzivi vsakdana zanemarjajo. Naj bodo naša skupna prihodnost, naše zdravje in sreča soustvarjeni z iskreno željo čutiti in ustvarjati dobro Zaljudi. Stranka Naša dežela in predsednica… »

Kjer je volja je tudi uspeh

Domžalec 23.12.2021
Kazalo je, da bo za kulturo letošnje leto najslabše doslej, a se je ponovno izkazalo, kot že večkrat, da kjer je volja, je tudi uspeh. Na začetku leta smo čakali, da se bo epidemija umirila in bo dovoljeno druženje, kar bi omogočilo vaje za… »

Hvala, velika družina srčnih ljudi!

Domžalec 23.12.2021
Uspešna krvodajalska iniciativa »Daruj energijo za življenje« letos poteka že enajsto leto. V javnosti širi sporočilo o plemenitih vrednotah, kot so človečnost, solidarnost in sočutnost ter opozarja na velik pomen krvodajalstva za nemoteno… »

Dušanov tedenski meni: Srečno, Kekec!

Domžalec 23.12.2021
Dober večer, dragi bralci in bralke. Na tale predzadnji četrtkov večer v letu 2021, bomo spet počeli to, kar ob četrtkih počnemo že od marca letos. V mojem rednem tedenskem meniju, bomo (jaz kot pisec, vi pa kot bralci), osvetlili nekatere dogodke… »

Voščilo župana Občine Moravče dr. Milana Balažica

Domžalec 23.12.2021
Vsem občankam in občanom želim notranjega miru polne božične praznike, obilo uresničenih sanj v letu 2022 in več izročenih kot prejetih darov. Kajti sreča obdarjenca je več od največjega darila. Bodimo drug drugemu sosed, sovaščan, sokrajan… »

Izšla je nova številka Slamnika – december 2021

Domžalec 23.12.2021
Izšel je decembrski Slamnik, osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom – Glasilo Slamnik na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem