Arhiv novic 25.12.2021

Voščilo Društva Lipa Domžale

Domžalec 25.12.2021
Ne pozabi, da prihaja novo leto. Novo, za nove poti in nove uspehe, nova poznanstva in nova obzorja. A tudi za stare prijatelje in prijateljice. Zato vstopi v novo leto z novimi cilji a tudi s starimi prijatelji. Vesele praznične dni, ter v zdravju in… »

Neli in Karmen Zidar Kos: “Božična skrivnost”

Domžalec 25.12.2021
Sestri Neli in Karmen Zidar Kos sta eni najuspešnejših slovenskih citrark, saj sta tako na državnih kot mednarodnih tekmovanjih dosegli najvišja priznanja in ocene. Poleg tega se kot glasbenici redno umetniško udejstvujeta pri različnih festivalih… »

Izšel je božično-novoletni Društveni informator z novicami iz Krašnje

Domžalec 25.12.2021
Izšla je nova številka Društvenega informatorja, ki ga že 27 let izdaja Športno društvo Krašnja, ki letos obeležuje 50-letnico delovanja. Društveni informator izhaja štirikrat do petkrat letno in vsebuje novice iz družbenega ter društvenega… »

Gasilke in gasilci PGD Dob reševali Božička

Domžalec 25.12.2021
Vsi dobro vemo, da v noči iz 24. na 25. december najbolj zaposlen Božiček in da si ne sme privoščiti nobenih zamud, saj mora pravočasno obdariti vse otroke širom sveta. Se mu je pa včeraj zvečer v Dobu pri Domžalah pripetil neljubi dogodek, saj… »

Rumenosrčne bodo v polfinalu pokala izzivale napredovanje

Domžalec 25.12.2021
Članska ekipa ŽNK Radomlje je z žrebom v Pivnici Union, ki je potekalo v sredo, 22. decembra 2021, dobila nasprotnice v polfinalu Ženskega pokala NZS. Rumenosrčne se bodo 16. aprila pomerile z ŽNK Olimpijo. Spomnimo, Radomljanke so v avgusta iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem