Arhiv novic 27.12.2021

Helios Sunsi leto 2021 zaključili s prepričljivo zmago nad Zlatorogom

Domžalec 27.12.2021
Domžalski košarkarji so uspešno končali z nastopi v letu, ki se poslavlja. Zadnje gostovanje v 2021 jih je popeljalo v Laško, kjer domači Zlatorog, kljub povratku legendarnega Aleša Pipana na trenersko klop, ni bil kos razigrani zasedbi Dejana… »

Kronika PP Domžale: Iz poslovnega prostora ukradli opremo, vinjeni vozniki, pobega s kraja nesreče …

Domžalec 27.12.2021
Domžalski policisti so pretekli teden zasegli manjše količine prepovedane droge, obravnavali več tatvin, prometnih nesreč, dva vloma ter odkrili ponarejen bankovec. Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo in ugotovili, da je… »

Pomagaj športu, pomagaj dekliškemu nogometu!

Domžalec 27.12.2021
Nogomet ni samo vrhunski šport. Nogomet niso samo nogometni zvezdniki iz naslovnic in prestižni nogometni klubi. Nogomet je precej več, saj celotno piramido sestavljajo tudi tisti najmlajši, kot tudi zvesti nogometni delavci, ki z ljubeznijo do tega… »

Na Mengeškem polju trčili voznici, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 27.12.2021
Včeraj, nekaj minut čez 18. uro je na regionalni cesti Mengeš-Kamnik prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi voznici kombija in osebnega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev NMP Domžale… »

Moravški župan z ministroma o obvoznici in domu starejših občanov

Domžalec 27.12.2021
V teh dneh pred Novim letom je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na Ministrstvu za infrastrukturo najprej obiskal ministra Jerneja Vrtovca. Pogovor je tekel predvsem o gradnji moravške obvoznice. Minister se je strinjal, da velja po novih… »

V Grobljah na ogled postavili slovenske jaslice

Domžalec 27.12.2021
December je barvit. Kamor koli se ozremo, se z balkonov, teras, pročelij in vrtov svetijo novoletne lučke različnih odtenkov. Ravno tako je bilo skoraj v vsaki hiši na božični večer že okrašeno božično drevo in postavljene jaslice. Božič je… »

Slavnostni dvig slovenske zastave ob dnevu samostojnosti in enotnosti v Slamnikarskem parku

Domžalec 27.12.2021
Člani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Domžale, Združenja Sever in Območno združenje slovenskih častnikov Domžale so v nedeljo zvečer, 26. decembra 2021, ob pomniku braniteljev slovenske samostojnosti v Slamnikarskem parku ob… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem