Arhiv novic 28.12.2021

V Ljubiteljski kuhariji bo tokrat zadišalo po tatarskem biftku in namazu iz leče

Domžalec 28.12.2021
Monika in Jure sta strastna ljubitelja preprostih receptov in združevanja na videz nezdružljivega. Njemu so bližje mesne jedi, medtem, ko se Monika rada preizkuša v pripravi vegetarijanskih. Skupaj, povsem sproščeno in veselo, na simpatičen in… »

V ŽIVO ob 20. uri: Božično-novoletni koncert Zbora ArtVoicess

Domžalec 28.12.2021
Ob 20. uri vabljeni k ogledu božično-novoletnega koncerta zbora ArtVoicess Glasbene šole Grosuplje, ki bo potekal v cerkvi svetega Mihaela Grosuplje. ArtVoicess vam bo z gostom Blažem Jurjevčičem in ob vodstvu Irene Vidic zopet pričaral praznično… »

Obrazložitev stališča Direkcije RS za infrastrukturo glede nadgradnje železniške postaje Domžale

Domžalec 28.12.2021
Na našem portalu smo 16. 12. 2021 objavili informacijo z naslovom »Obrazložitev stališča Občine Domžale glede obnove železniške postaje in umeščanja dodatnega tira«. Na omenjeni prispevek so se odzvali na Direkciji RS za infrastrukturo, kjer… »

V novo leto po zdravje z novim programom 123 ZDAJ!

Domžalec 28.12.2021
V ŠAD Mavrica bomo z januarjem 2022 pričeli s čisto posebnim programom za celotno družino imenovan 123 ZDAJ! ZAKAJ? Ker je čas, da zdravje vzamemo v svoje roke oz. roke in noge celotne družine. Biti skupaj, doživljati lepe trenutke. Trenutke, ko ne… »

Poklicni gasilci na pomoč priskočili kužku Zeusu, ki je padel v meteorni jašek

Domžalec 28.12.2021
Gasilci se pri svojem delu srečujejo z različnimi vrstami intervencij. Poleg reševanja življenj in premoženja ljudi, na pomoč priskočijo tudi živalim, kadar se te znajdejo v kakšni nevarni situaciji, ki je za njih lahko usodna. Minulo noč je v… »

Naj zažari! – video voščilo Občine Domžale

Domžalec 28.12.2021
Spoštovane občanke, spoštovani občani. Tokratni december je spet malenkost drugačen. Ker ne moremo božičnega vzdušja pričarati z različnimi dogodki in koncerti v središču našega mesta smo pripravili presenečenje. V letošnji december smo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem