Arhiv novic 01.01.2022

Pes rešil družino pred požarom

Domžalec 01.01.2022
Začnimo novo leto z eno res lepo zgodbo. To, da so psi neverjetni, že vemo. Velikokrat za ljudi žrtvujejo celo svoje življenje. Potepuški pes po imenu Butter je postal pravi junak in hkrati ponovno našel svojo pravo družino. Družina je pred časom… »

Krvodajalska akcija v Domžalah – Prosimo, darujte kri!

Domžalec 01.01.2022
Območno združenje Rdečega križa Domžale in ZTM Ljubljana vas v četrtek, 6. in petek, 7. januarja 2022, med 7. in 13. uro vljudno vabita, da se udeležite krvodajalske akcije, ki bo potekala v Športni dvorani Domžale. Zaradi zaščite krvodajalcev… »

Kdaj se bom prebudila? #Ajdapiše

Domžalec 01.01.2022
Saj poznate tiste filme ali knjige, ko glavni junak pade v komo in se potem prebudi v čisto drugačnem času. Sama namreč še vedno včasih upam, da bo prišlo novo jutro, ko se bom zbudila in bo februar 2020. Tako kot je bilo, preden je svet zapadel v… »

Kako pravilno izbrati vzglavnik?

Domžalec 01.01.2022
Ko začnemo razmišljati o kakovostnem spancu, je najbrž naša prva misel dobra vzmetnica. Te seveda ne smemo pozabiti, a žal največkrat spregledamo svojo blazino oziroma vzglavnik. Zakaj je pravilna izbira vzglavnika pomembna? Podobno kot vzmetnica… »

Veseli prazniki: igrivi snežak

Domžalec 01.01.2022
Preživite praznike v objemu družine in skupaj ustvarjajte. Idej je neskončno. Le čas si je treba vzeti … Zbrali smo 8 ustvarjalnih izzivov, ki bodo poskrbeli za veselo in praznično vzdušje doma ter vam za vedno ostali v spominu. Naj bodo letošnji… »

1. januar 1992: “Globoka država” kaže svojo moč

Nova 24TV 01.01.2022
Nekdanji vodja Zveze komunistov Slovenije Milan Kučan (Foto: STA) Monumentalnost “globoke države” ponazorita dve mnenjski pismi, objavljeni drugo poleg drugega v časniku Dnevnik 3. januarja. Čeprav se avtorja zavzemata za popolnoma nasprotne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem