Arhiv novic 03.01.2022

Novo v Zadrugi Jarina: Dan hrane letnih časov poleg torka tudi ob petkih

Domžalec 03.01.2022
Minilo je že nekaj dni, odkar smo zakorakali v leto 2022, ko smo se na prehodu leta s kritičnim pogledom zazrli v preteklost, ter se z upi in željami optimistično zagledali/obrnili v prihodnost. V Dobu pri Domžalah, natančneje v Ulici 7. avgusta 9… »

Podjetje iz Kamnika išče mlade upokojence za lažja dela v proizvodnji čistil

Domžalec 03.01.2022
Ste mladi upokojenec/upokojenka in iščete občasno delo? Podjetje iz Kamnika išče mlade upokojence (Ž/M) za lažja dela v proizvodnji čistil (pakiranje, polnjenje, lepljenje …). Delo je občasno. Podjetje KEMIKAL d.o.o. Kamnik se ukvarja s… »

Po primorski veji Jakobove poti

Domžalec 03.01.2022
Prehoditi starodavno evropsko krščansko pešpot, znano pod imenom Camino de Santiago, je osebni cilj marsikoga. Razlogi so najrazličnejši, a bistveni je eden – človek roma zaradi sebe in k sebi. V Sloveniji je pot svetega Jakoba – Slovenski… »

Na štajerski avtocesti gorelo kombinirano vozilo

Domžalec 03.01.2022
Včeraj, nekaj minut čez 21. uro je na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj, v smeri Celja, zagorelo kombinirano vozilo. Voznik je vozilo takoj, ko opazil, da je zagorelo, ustavil na odstavnem pasu ter ga skupaj s sopotnikom zapustil. Požar so… »

Kronika PP Domžale: Nasilnež moral zapustiti stanovanje

Domžalec 03.01.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več prometnih nesreč, odvzeli vozniško dovoljenje, zasegli manjšo količino prepovedane droge, bili obveščeni o več tatvinah, eni osebi izrekli ukrep prepoved približevanja določeni osebi ali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem