Arhiv novic 19.01.2022

Prednosti otroške spletne trgovine in skupnega nakupovanja z otrokom

Domžalec 19.01.2022
Otroške spletne trgovine so vsekakor prva izbira mnogih staršev, ki potrebujejo kakršnokoli opremo za otroka. Ne glede na to, ali so to otroška oblačila, igrače ali karkoli drugega. Namreč, spletne trgovine so zelo dostopne, otroške trgovine na… »

Rad pišem z roko, ker ….

Domžalec 19.01.2022
Nalivno pero, brisalec, barvice, svinčnik, radirka. Vse to je v vsaki otroški puščici. A že v višjih razredih osnovne šole se peresa in barvice izgubijo, odrasli pa s sabo nosijo kvečjemu kemični svinčnik. Še več je takih, ki si vse zapisujejo… »

“Modri” iz Doba uspešno opravili uvodni trening v letu 2022

Domžalec 19.01.2022
Članska ekipa NK Roltek Dob je s prvim treningom končala “zimske počitnice”, ki sicer niso bile predolge, nogometaši pa so z obilico dobre volje pokazali, da so v dobri kondiciji! Ekipa številčno sicer ni bila popolna, se pa bo to zgodilo že v… »

Alzheimer caffe: Demenca in Covid-19

Domžalec 19.01.2022
Naše življenje že skoraj dve leti kroji epidemija korona virusne bolezni Covid–19. Ta je globoko zarezala v vsakdan vsakega izmed nas. Tudi če nočemo, ves čas mislimo o tej bolezni in se pogovarjamo o njej. Domovi za starejše so bili ob začetku… »

Z avtom nasedel na brežini, med zapuščanjem vozila padel in se kotalil po bregu

Domžalec 19.01.2022
Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na cesti proti Korenu v občini Lukovica voznik z osebnim vozilom zapeljal na rob vozišča in nasedel na brežini. Voznik je med zapuščanjem vozila padel in se kotalil po bregu ter lažje poškodovan obležal v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem