Arhiv novic 20.01.2022

Poraz z Rogaško potešili z zmago nad Šentjurjem

Domžalec 20.01.2022
Helios Sunsi so v zadnjih dneh v nekakšnem rehabilitacijskem stanju, kar se pozna tudi na samih predstavah na parketu. Potem, ko brez trenerja Dejana Jakare in kapetana Blaža Mahkovica v soboto v Rogaški Slatini Domžalčani niso uspeli slaviti, pa se… »

Ker ni cepljen, biatlonec Klemen Bauer odpovedal nastop na ZOI

Domžalec 20.01.2022
Pred vrati so zimske olimpijske igre, ki bodo potekale na Kitajskem. Le-ta udeležbo športnikov pogojuje s cepljenjem proti Covidu-19. Se pravi, da je cepljenje pogoj za udeležbo na njih. Biatlonec Klemen Bauer je v pogovoru za Ekip24 potrdil, da se je… »

Rumenosrčne zdaj še levjesrčne: Generali je novi sponzor ŽNK Radomlje

Domžalec 20.01.2022
Srčno! Ženski nogometni klub Radomlje s ponosom objavlja, da se je skupini sponzorjev pridružila GENERALI zavarovalnica. Rumenosrčne so odslej tudi levjesrčne. Izredno ponosni in veseli smo, da je GENERALI zavarovalnica prepoznala Ženski nogometni… »

Smučanje: Najbolj nevaren šport v Sloveniji?

Domžalec 20.01.2022
V življenju je zal tako, da ima vsaka dobra in prijetna stvar, svoje negativne posledice. Tako kot ima košček čokolade več negativnih posledic kot košček solatke, nam tudi smučanje nudi sicer več užitkov, a hkrati lahko tudi več preglavic kot… »

Calcitovke zanesljivo do zmage nad Grosupeljčankami, Črnučani pošteno namučili Calcitovce

Domžalec 20.01.2022
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi 16. kroga Sportklub prve odbojkarske lige za ženske v gosteh premagale ATK Grosuplje s 3:0 (17, 18, 10). V prihodnjem krogu bodo Kamničanke v soboto, ob 20. uri, v domači športni dvorani gostile Krim. Odbojkarji… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem