Arhiv novic 21.01.2022

Trg rabljenih avtomobilov v letu 2021: 5 zanimivih dejstev

Domžalec 21.01.2022
Avtomobilski trg se iz leta v leto hitro spreminja, nekateri trendi in pogoste prevare prodajalcev avtomobilov pa ostajajo enake. IT-podatkovno podjetje carVertical je za ljubitelje avtomobilizma objavilo letno poročilo z letno statistiko. Podjetje… »

Iskrene čestitke stanovalki MGC Bistrica Amaliji Habijan ob 100. rojstnem dnevu!

Domžalec 21.01.2022
Dnevi hitro hitijo, drug za drugim se vrstijo in končno je prišel dan, ko je prišla spet okrogla obletnica. V MGC Bistrica si štejejo v posebno čast, da imajo po dolgih letih stanovalko, ki šteje častitljivih sto let. Amalija Habijan jih je… »

V naše mesto prihaja Biserni zaliv!

Domžalec 21.01.2022
Baletne plesalke vseh generacij iz Domžal in okolice se že nekaj tednov pripravljalo na premierno predstavo plesno-baletne pravljice Biserni zaliv, ki bo luč sveta ugledala 4. februarja 2022, ob 18. uri. A to ne bo edina premiera oz. ponovitev… »

Nanine karikature: Igor Evgen Bergant

Domžalec 21.01.2022
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo aameriške igralke, pisateljice in politične aktivistke Jane Fonda, danes… »

Razmislek o (politični) prihodnosti #Ajdapiše

Domžalec 21.01.2022
Če pustimo zdravstveno stanje ob strani, kakšno prihodnost načrtujemo, ob zavedanju, da nas letos čaka trojček volitev in torej serija predvolilnih debat. Ali bomo zopet premlevali preteklost? Januar se je že prevesil v drugo polovico in do prvih… »

Izobraževanje za povezovanje: Skupaj zmoremo marsikaj

Domžalec 21.01.2022
Slepi in slabovidni planinci, ki osvajajo SPP, so se na kočah že večkrat srečali z akcijo Gluhi strežejo v planinskih kočah in kmalu so predlagali, da bi se tudi sami naučili slovenskega znakovnega jezika (SZJ), da bi lahko hrano in pijačo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem