Arhiv novic 24.01.2022

Kronika PP Domžale: V gostinskem lokalu ga je pretepel neznanec in mu povzročil hude telesne poškodbe

Domžalec 24.01.2022
Domžalski policisti imajo za seboj res pester teden. Obravnavali so več prometnih nesreč, vlomov in tatvin, zasegli manjšo količino prepovedane droge, opravili hišno in osebno preiskavo osumljenca, kateremu so zasegli drogo in predmete, skupaj z… »

Uresničite svoje podjetniške sanje v Kamniku in osvojite vavčer v vrednosti 5000 evrov

Domžalec 24.01.2022
Ste si od nekdaj želeli vstopiti v svet podjetništva, pa vam je zmanjkalo zagona tik pred startom? Sreča je na strani pogumnih! Se strinjate? Zdaj je čas, da uresničite svoje podjetniške sanje. Prijavite se na razpis Kamnik, moje podjetniško mesto… »

AMZS analiza prometne varnosti za leto 2021: razlog za preplah?

Domžalec 24.01.2022
Avto-moto zveza Slovenije je za prvo številko Motorevije v novem letu, kot že mnogo let doslej, pripravila analizo prometne varnosti za minulo leto. Letošnja analiza temelji na daljšem časovnem obdobju, saj je leto 2021 zaradi zdravstvene situacije v… »

Kulturna dediščina Jožeta Karlovška v dokumentarno-izobraževalni oddaji ter na razstavi v Slovenskem etnografskem muzeju v…

Domžalec 24.01.2022
Na prvem programu Televizije Slovenije smo si lahko lani decembra ogledali zanimivo dokumentarno-izobraževalno serijo Mestne promenade, v kateri so ustvarjalci predstavili tudi velikana slovenske narodopisne kulturne dediščine Jožeta Karlovška… »

Matjaž Marinšek, predsednik NK Radomlje: “Akademija in lastni igralci so prioriteta”

Domžalec 24.01.2022
Opravili smo pogovor s predsednikom NK Radomlje g. Matjažem Marinškom, ki nam je zaupal nekaj zanimivih dejstev v povezavi z nedavnih burnim dogajanjem ter nam pojasnil tudi kakšni so dolgoročni cilji kluba. Gospod Predsednik, v nogometu delujete že… »

Damjan Zore: “Letina fižola je v tovarni pod milim nebom pogosto negotova”

Domžalec 24.01.2022
Čeprav so asociacije ob misli na fižol številne, najverjetneje prednjačijo podobe o številnih priljubljenih »jedeh na žlico«, ki prijajo zlasti v hladnejših zimskih dneh in kjer se fižol pojavlja kot ena izmed pomembnejših sestavin, za njihovo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem