Arhiv novic 27.01.2022

Dušanov tedenski meni: Teden, v katerem se nam je zgodil Klemen. Klemen Bauer.

Domžalec 27.01.2022
Živjo, družba. Teden je naokrog, spet je četrtek in spet je čas za mojo tradicionalno četrtkovo kolumno, katere struktura bo tokrat malce drugačna, kot ste vajeni. V pregledu oziroma analizi najbolj zanimivih dogodkov preteklega tedna, se bom tokrat… »

Naj prostor za prtljago ne bo več izziv

Domžalec 27.01.2022
Prostor velja za dimenzijo, o kateri ljudje vsakodnevno morebiti še najmanj premišljujemo ali si njegove dimenzije predstavljamo, vsaj ne do trenutka, ko se znajdemo v situaciji, ko nam ga začne glede na želje in potrebe, ki jih imamo, primanjkovati… »

Calcitovke potrdile prvo mesto v Mevzi

Domžalec 27.01.2022
Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga srednjeevropske lige doma premagale Vasas Budimpešto s 3:0 (21, 22, 21). V soboto, 29. januarja, bodo Kamničanke v 18. krogu Sportklub prve odbojkarske lige gostovale v Novi Gorici pri ekipi GEN-I… »

Dr. Nina Krajnik: “Če ni pravega občutka svobode, tudi prave odgovornosti do drugih ne more biti”

Domžalec 27.01.2022
Pogovor z dr. Nino Krajnik o političnih strasteh v času pandemije, kulpabilizaciji drugih, možnostih izbire ter našem mestu v aktualnem družbenem dogajanju. Nina Krajnik je pionirka lacanovske psihoanalize in doktorica filozofije. Predava doma in po… »

Domžalčan Matjaž Dobravec prvi Slovenec, ki je v aikidu prejel mojstrski naziv 6. Dan

Domžalec 27.01.2022
V začetku letošnjega leta je v japonskem mestu Tokyu, v glavnem centru aikida v Hombu doju, potekala razglasitev za višje črne pasove. Na stopnjo 6. Dan je bil promoviran Domžalčan Matjaž Dobravec, prvi Slovenec, ki je prejel ta visoki mojstrski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem