Arhiv novic 28.01.2022

Prazne police v trgovinah! #Ajdapiše

Domžalec 28.01.2022
Znanka je na svojem Facebooku delila posnetek supermarketa, v katerem so police popolnoma prazne. Nič zelenjave, sadja, mesa, nič … V šali je dodala – ostaneta nam riž in fižol. Posnetek je iz Darwina, kjer se soočajo s praznimi trgovinami… »

Izšla je nova številka Slamnika – januar 2022

Domžalec 28.01.2022
Izšla je prva letošnja številka Slamnika. Glasilo Slamnik je osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod… »

Kdo je po vašem mnenju Prostovoljec leta 2021 v občini Lukovica

Domžalec 28.01.2022
Občina Lukovica v sodelovanju z nevladno organizacijo Stičišče Središče pripravlja natečaj, na katerem bodo na podlagi prijav izbrali Prostovoljke in Prostovoljce leta 2021. Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali tudi za naslov Naj… »

Pričetek zbiranja starih hišnih imen

Domžalec 28.01.2022
Včasih se ljudje niso prepoznavali po priimkih temveč po njihovih hišnih imenih. Marsikje na slovenskem podeželju je to živo še danes – hišna imena označujejo ljudi, domače živali in lastnino določene domačije. V polpretekli zgodovini… »

Nanine karikature: Steve Buscemi

Domžalec 28.01.2022
Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo slovenskega novinarja, športnega komentatorja in televizijskega voditelja… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem