Arhiv novic 29.01.2022

Ali naj posvojim odraslega psa ali mladička?

Domžalec 29.01.2022
Naj takoj na začetku povemo, da je odločitev seveda na vas. V tem prispevku vam bomo le predstavili obe možnosti. Veliko ljudi ima ”predsodke”, da je odrasle pse težje naučiti stvari. No, to bi lahko bilo delno res, vendar moramo vedeti, da imajo… »

Brati gore: fotografski natečaj

Domžalec 29.01.2022
V Knjižnici Domžale smo se decembra lani pridružili festivalu Brati gore. Generalna skupščina Združenih narodov je leta 2003, 11. december razglasila za mednarodni dan gora in vse od takrat ga obeležujemo po vsem svetu. Gore predstavljajo petino… »

Sadovi programa Skupnosti MOST

Domžalec 29.01.2022
V konzorciju Skupnosti MOST 31. 1. 2022 zaključujejo s projektom, ki ga je sofinanciralo Ministrstvo za javno upravo. V dveh letih delovanja so vzpostavili 8 posebnih skupnosti in spremljanih gospodinjstev za reintegracijo in resocializacijo oseb, ki… »

V Radomljah zagorelo v dnevni sobi stanovanjske hiše

Domžalec 29.01.2022
Danes, nekaj minut pred 19. uro je zagorelo v dnevni sobi stanovanjske hiše na Prešernovi cesti v Radomljah. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Radomlje. Andrej Vilar, vodja intervencije nočne izmene poklicne… »

ŽNK Radomlje bodo mladim dale še več priložnosti

Domžalec 29.01.2022
Ženski nogometni klub Radomlje stavi na mlade! Tudi v nadaljevanju sezone bodo priložnost za dokazovanje dobile mlade igralke, v dresu članske ekipe se vse bolj uveljavljajo tudi obetavne kadetinje. Na prvi pripravljalni tekmi s fantovsko selekcijo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem