Arhiv novic 30.01.2022

Dva obraza Kamničank v Novi Gorici

Domžalec 30.01.2022
Odbojkarice Calcit Volleya so v tekmi 18. kroga Sportklub prve odbojkarske lige v Novi Gorici premagale domači GEN-I Volley s 3:2 (15, 14, -16, -18, 11). V četrtek, 3. februarja, ob 18. uri, bodo Kamničanke v zaostali tekmi osmega kroga srednjeevropske… »

Iščete zaposlitev? AC Tavčar d.o.o. iz Domžal išče novega sodelavca!

Domžalec 30.01.2022
Če iščete redno zaposlitev in si želite novih delovnih izzivov, potem imate sedaj odlično priložnost, da postanete del prijetnega mladega kolektiva AC TAVČAR D.O.O. VAŠE NALOGE: prodaja avtomobilskih rezervnih delov, svetovanje strankam… »

Čudovita pokalna zgodba Helios Sunsov in Ježice

Domžalec 30.01.2022
V četrtfinalu Pokala Spar so Helios Sunsi navidezno dobili najlažjega možnega nasprotnika, tretjeligaša Ježico. A se v ozadju skriva precej več, kot le pogled na raven tekmovanja obeh kolektivov. Gre za klub z bogato zgodovino, v zadnjih letih pa se… »

Naj ostane belo – Literarno druženje s poezijo v spomin na Silvo Mizerit

Domžalec 30.01.2022
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje Domžale je v sredo, 26. januarja 2022, pripravilo literarno druženje s poezijo v spomin na pokojno častno članico društva in soustvarjalke literarnega krožka Silve Mizerit. Na literarnem… »

Med ježo padla s konja in se poškodovala, s helikopterjem Slovenske vojske prepeljana v bolnišnico

Domžalec 30.01.2022
Danes, nekaj minut čez 14.30 uro je v naselju Mali Jelnik v občini Lukovica, mlajše dekle med ježo padla s konja in se poškodovala. Na kraju so posredovali gasilci PGD Blagovica in reševalci NMP Domžale, ki so oskrbeli poškodovano dekle in jo… »

Zdržimo do pomladi, takrat vse boljše bo

Domžalec 30.01.2022
Najbrž se vam že pošteno dviga želodec od zadnje energijske godlje, ki jo je zakuhal naš glavni dobavitelj plina, kot jo zakuha poredni otrok, vedoč, da ga starša ne bosta pocukala niti za ušesa, kaj šele, da bi mu prepovedala igrati igrice… »

Nataša Erjavec: “Za izdelavo krhljev je pomembno ujeti pravo zrelost sadeža”

Domžalec 30.01.2022
V neposredni bližini Ivančne Gorice, v razgibani deželi Desetega brata na Dolenjskem, se nahaja domačija Erjavčevih. Gre za štiričlansko družino iz Gorenje vasi, ki je pred petindvajsetimi leti sprejela odločitev, da se iz živinoreje in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem