Arhiv novic 31.01.2022

Kronika PP Domžale: S pridobljenimi podatki plačilne kartice opravil spletni nakup v znesku 3.800 €

Domžalec 31.01.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, prometnih nesreč, zasegli manjšo količino prepovedane droge, obravnavali vožnje pod vplivom alkohola, začeli s preiskovanjem kaznivega dejanja uporabe ponarejenega negotovinskega… »

Andro Fistonić, športni direktor NK Radomlje: ”Imam srečo, da v Radomljah delam z odličnimi ljudmi na visokem nivoju”

Domžalec 31.01.2022
Andro Fistonić je rojen 23. januarja leta 1991 v Splitu, na Hrvaškem. Kot marsikateri otrok je nogomet začel igrati že v mladosti, navdih za to je bil predvsem uspeh hrvaške reprezentance na SP v Franciji leta 1998, ki je zelo populariziral nogomet v… »

Rumenosrčne imajo novo kapetanko

Domžalec 31.01.2022
Katarina Gadnik je nova kapetanka članske ekipe Ženskega nogometnega kluba Radomlje. Priljubljena Bala je del rumenosrčne zgodbe že deset let, vse od krstne sezone Ženskega nogometnega kluba Radomlje, ko je na treninge prihajala še iz oddaljene Nove… »

Domžalska računalniška entuziasta sestavila več računalnikov ter jih podarila socialno ogroženim

Domžalec 31.01.2022
Med nami so številne žalostne zgodbe in stiske ljudi. Zdravstvena situacija, ki smo ji priča zadnje dve leti, pa je to stiske še poglobila. Žalostne zgodbe posameznikov in družin poskušajo lajšati dobrodelne organizacije in ljudje dobrih src, ki… »

Ločujemo? Ločujemo!

Domžalec 31.01.2022
Ločevanje odpadkov nam je že lepo prešlo v navado, kljub temu pa še vedno večkrat slišimo vprašanje, zakaj je sploh potrebno ločeno zbiranje odpadkov in kaj se v resnici zgodi z ločeno zbranimi odpadki. Z ločevanjem odpadkov ohranjamo naše… »

Bled se je na svetovno znani platformi za potovanja Booking znašel na drugem mestu “najbolj gostoljubnih” destinacij na…

Nova 24TV 31.01.2022
Foto: Printscreen Eno največjih in najbolj znanih digitalnih podjetij za potovanja, Booking,com, je objavil seznam najbolj gostoljubnih mest na svetu za leto 2022. Na odličnem drugem mestu se je znašel Bled, ki se po njihovih podatkih ponaša z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem