Arhiv novic 03.02.2022

Iščete zaposlitev? Podjetje Kemikal d.o.o. iz Kamnika išče novega sodelavca!

Domžalec 03.02.2022
Iščete delo? Če imate minimalno srednješolsko izobrazbo, ste komunikativni, skrbni in natančni ter imate pozitiven odnos do strank in dela, potem je prosto delovno mesto v podjetju Kemikal d.o.o. iz Kamnika: “Pomočnik vodje proizvodnje (M/Ž)”… »

Izjava župana dr. Milana Balažica ob sprejemanju Zakona o varovanju okolja

Domžalec 03.02.2022
Poslanke in poslanci Državnega zbora danes obravnavajo predlog novega Zakona o varovanju okolja (ZVO-2). Predlog zakona je pripravil dr. Senko Pličanič, ki ga v Moravčah poznamo kot dobro plačanega zagovornika podjetja Termit. Med drugim je poskrbel… »

Guinness World Records – največja matica na svetu sedaj tudi uradno v Komendi

Domžalec 03.02.2022
V Komendi se od aprila 2020 nahaja največja matica na svetu, ki v širino meri nekaj več kot 4 metre in v višino kar 3,60 metra. Minule dni je ta matica dobila tudi uradni naziv “Guinness World Records”, največje matice na svetu, saj je podjetju… »

Savate klub Domžale iz Budimpešte s 5 medaljami

Domžalec 03.02.2022
Na mednarodnem savate tekmovanju v Budimpešti so mladi člani Savate kluba Domžale ponosno in pogumno zastopali Slovenijo. V soboto zjutraj ob sončnem vzhodu smo se pred domžalskim klasičnim zbirnim centrom zbrali predsednik kluba Bojan Rusjan… »

Cepljenje proti Covid-19 za nenaročene – termini do nadaljnjega

Domžalec 03.02.2022
Obveščamo vas, da Zdravstveni dom Domžale do nadaljnjega izvaja cepljenje proti Covid-19 za nenaročene paciente pred zdravstvenim domom na južni strani (moder kontejner), in sicer od ponedeljka do petka v naslednjih terminih: V torek, 8. februarja na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem