Arhiv novic 04.02.2022

Glasno branje – povabilo k sodelovanju

Domžalec 04.02.2022
Danes v petek, 4. februarja vas med 16.00 in 19.00 vabimo v knjižnico, da skupaj praznujemo svetovni dan glasnega branja. Na voljo vam bo izpostavljeno gradivo ob slovenskem kulturnem prazniku – vaše glasno branje bomo posneli in v okviru ZVENA BESED… »

Še en femicid, še en umor ženske zaradi intimnopartnerskega nasilja

Domžalec 04.02.2022
Beremo, da naj bi bil moški, ki je umoril svojo partnerko včeraj nekje blizu Sevnice, precej »ljubosumen«. Ponovno se oglašamo s pojasnilom, kot že tolikokrat za vse tiste, ki na tak način opisujete intimnopartnerske umore. Ljubosumje samo po sebi… »

V ŽIVO: Slavnostna prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku

Domžalec 04.02.2022
Pred vrati je slovenski kulturni praznik – Prešernov dan, edini slovenski državni praznik, ki ga pišemo z veliko začetnico. Je praznik kulture, vsega kulturnega in praznik slovenske kulture. Praznik v čast velikemu pesniku, kot tudi vsem kulturnim… »

Kamniške pravljične poti, družinski izletniški vodnik

Domžalec 04.02.2022
Z družinskim izletniškim vodnikom Kamniške pravljične poti nas avtorica Irena Cerar popelje po bogatem in raznolikem svetu ljudskega pripovedništva, ki se je ohranilo v okolici Kamnika. Poti nas vodijo do razvalin in ohranjenih gradov, mlina in… »

Nanine karikature – Wpap art: Nika Križnar

Domžalec 04.02.2022
Mesec dni je naokoli in na vrsti je nov portret v Wpap art tehniki. Domžalska karikaturistka Nana Guberinič se je odločila, da vam bo enkrat mesečno predstavila svoja dela v Wpap art tehniki. Nazadnje je bil objavljen portret slovenske judoistke Tine… »

Naša debela država #Ajdapiše

Domžalec 04.02.2022
Štirje ministri, ki so upravičeni do energetskega dodatka zaradi velikosti svoje družine, dvigajo prah v zadnjih dneh. Kot da še nimamo dovolj tem, ki nas razdvajajo, se ljudstvo prepira še na tem področju: je plemenito spočeti večje število… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem