Arhiv novic 08.02.2022

Prireditev Občine Lukovica in OŠ Janka Kersnika Brdo ob kulturnem prazniku

Domžalec 08.02.2022
8. februar leta 1849 je dan, ko se je od zemeljskega življenja poslovil dr. France Prešeren. Ta dan je že tradicionalno rezerviran za kulturo, zato se ga drži ime slovenski kulturni (in državni) praznik. Praznik v čast velikemu pesniku, kot tudi… »

V ŽIVO: Prireditev Zveze kulturnih društev Domžale ob slovenskem kulturnem prazniku

Domžalec 08.02.2022
Osmega februarja obeležujemo slovenski kulturni praznik v spomin na smrt največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Na kulturni dan bodo državi potekale številne prireditve, svoja vrata pa bodo brezplačno odprle številne kulturne ustanove… »

Likovno literarni natečaj »Sem, bom, bil sem mlad«

Domžalec 08.02.2022
Center za mlade Domžale ponovno razpisuje vseslovenski likovno literarni natečaj z naslovom ”Sem, bom, bil sem mlad”. Letošnji natečaj posvečamo Evropskemu letu mladih. Dela naj izražajo izkušnjo mladosti oz. pogled nanjo v preteklosti ali… »

Kje bom letos preživljal zimske počitnice?

Domžalec 08.02.2022
Pred nami so težko pričakovane zimske počitnice, ko si bodo naši otroci odpočili od vseh šolskih in drugih obveznosti. Otroci lahko prijetno izkoristijo prosti čas za zabavo na snegu s svojimi vrstniki, bratci, sestricami, prijatelji, starši in se… »

Katarina Gadnik, nova kapetanka ŽNK Radomlje: “Zelo vesela sem te vloge”

Domžalec 08.02.2022
Člansko ekipo Ženskega nogometnega kluba Radomlje bo v nogometno pomlad kot kapetanka popeljala Katarina Gadnik. Primorka je za člansko ekipo rumenosrčnih odigrala že 128 uradnih tekem, v preteklosti pa je v klubu, ki mu je zvesta vse od ustanovitve… »

Vse njegove muze

Domžalec 08.02.2022
Turistično društvo Dobeno in Občina Mengeš vam ponovno predstavljata čudovito prireditev na sam kulturni praznik dr. Franceta Prešerna. Tokrat vam na svojevrsten način predstavijo poezijo. V glasbi jo predstavita Irena Vidic in Miha Renčelj. Irena… »

Pred evropskim prvenstvom kamniški in domžalski lokostrelci v vrhunski formi

Domžalec 08.02.2022
Lokostrelska zveza Slovenije od 14. do 19. februarja 2022 v Laškem organizira evropsko dvoransko prvenstvo v lokostrelstvu. Tekmovali bodo 304 najboljši lokostrelske in lokostrelci iz 30 držav. Med njimi tudi najboljši slovenski, kamniški in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem