Arhiv novic 09.02.2022

Zagorela električna napeljava v sobi stanovanjske hiše v Zaborštu

Domžalec 09.02.2022
Včeraj, nekaj minut pred 21.30 uro je zaradi kratkega stika zagorela električna napeljava v sobi stanovanjske hiše na Šumberški cesti v Domžalah. Požar je že pred prihodom gasilcev pogasil stanovalec, gasilci so opravili ogled s termovizijsko… »

Pravljična pot Irene Cerar

Domžalec 09.02.2022
Slovenske splošne knjižnice v okviru domoznanske dejavnosti zbiramo, obdelujemo, varujemo in posredujemo gradivo o lokalni skupnosti, v kateri delujemo. V domoznanske zbirke vključujemo knjižnično gradivo, ki izpolnjuje vsaj enega od kriterijev, ki… »

Investicije v izvajanju v občini Lukovica

Domžalec 09.02.2022
Na Občini Lukovica so nam v zvezi s tekočimi investicijami povedali, da trenutno poteka sanacija usadov ter ureditev meteornega odvodnjavanja na cesti Podmilj-Samoglar, projekt za ureditev križišča v Lukovici pa je tik pred dokončanjem. V izdelavi… »

Nekulturno dejanje na kulturni dan: Virskim gasilcem ukradli slovensko zastavo

Domžalec 09.02.2022
8. februarja smo obeležili slovenski kulturni praznik. Očitno pa nekaterim posameznikom državni prazniki in državni simbol – slovenska zastava, ne pomenijo nič, saj so gasilcem PGD Vir na kulturni praznik iz gasilskega doma ukradli slovensko… »

V prvi tekmi slavili po dveh podaljških, sledi že obračun z Zlatiborom

Domžalec 09.02.2022
Potem ko so Domžalčani odlično odprli četrti turnir NLB Lige ABA 2 in pred močno zapolnjenimi tribunami v Banja Luki po kar dveh podaljških ugnali do takrat še neporaženo zasedbo domačega Borca (99:93), bodo poskušali ta zmagovalni zanos danes… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem