Arhiv novic 10.02.2022

Gorniška olimpijada z 29 filmi in 5 predavanji

Domžalec 10.02.2022
16. Festival gorniškega filma med 14. in 19. februarjem obljublja pravo gorniško olimpijado! V Cankarjevem domu v Ljubljani, Mestnem kinu Domžale, Linhartovi dvorani v Radovljici in Mestnem kinu Metropol v Celju ljubitelje alpinizma, plezanja, gorske… »

Občina Moravče podprla projekt Slovenija kvačka

Domžalec 10.02.2022
V sredo, 9. februarja 2022, so v okviru vseslovenskega projekta Slovenija kvačka županu dr. Milanu Balažicu predali kvačkan grb Občine Moravče, ki ga je izdelala Alenka Bajec. Za izdelavo grba je porabila približno 100 ur in 2 kilograma volne. Grb… »

Nermin Bašić, glavni trener NK Radomlje: ”V Radomljah bi rad delal to, v čemer uživam in osrečeval ljudi okoli sebe.”

Domžalec 10.02.2022
Nermin Bašić je svojo trenersko pot začel v Bosni in Hercegovini v rodnem Travniku, ko je v sezoni 2011/12 prevzel vlogo glavnega trenerja NK Travnik, ki je takrat tekmoval v bosanski Premijer ligi. Že na začetku profesionalne trenerske kariere je s… »

Helios Sunsi boljši še od Zlatibora, končnica Lige ABA 2 je že zelo blizu

Domžalec 10.02.2022
Domžalski košarkarji nadaljujejo z odličnimi predstavami v Banja Luki, kjer se odvija letošnji četrti turnir NLB Lige ABA 2. Po slavju nad domačim Borcem (BiH), so bili Helios Sunsi tokrat boljši še od Zlatibora (Srb), neposrednega konkurenta v… »

Počitniški program za otroke v Centru za mlade Domžale

Domžalec 10.02.2022
Že načrtujete, kako boste zabavno in koristno izkoristili čas med zimskimi počitnicami? V Centru za mlade Domžale načrtujemo pester program za otroke, ki bo potekal na naših družabnih omrežjih in po Domžalah. Vsak dan se boste lahko podali na… »

Od zaposlenih v trgovini zahteval denar in jim pri tem grozil z nožem

Domžalec 10.02.2022
Včeraj okoli 13. ure je neznani moški vstopil v trgovino na območju Domžal in od zaposlenih zahteval denar, pri tem pa jim je zagrozil z manjšim nožem. V nadaljevanju je hotel odtujiti kaseto z denarjem, kar pa so mu zaposleni preprečili in je… »

Pred predorom Podmilj trčili tovorni in osebno vozilo, pri Blagovici gorel kombi

Domžalec 10.02.2022
Poklicni gasilci CZR Domžale so danes popoldan v dobre pol ure na štajerski avtocesti posredovali na dveh intervencijah. Okrog 15.15 ure je pred predorom Podmilj v smeri Maribora prišlo do prometne nesreče dveh tovornih in osebnega vozila, okrog 15.45… »

Župan Toni Dragar sprejel Matjaža Dobravca prvega Slovenca, ki je v aikidu prejel mojstrski naziv 6. Dan

Domžalec 10.02.2022
V sredo, 9. februarja 2022, je župan Občine Domžale, Toni Dragar sprejel občana Matjaža Dobravca, ki je v začetku letošnjega leta v japonskem mestu Tokyu, v glavnem centru aikida v Hombu doju, prejel mojstrski naziv 6. Dan. Gre za častni naziv, ki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem