Arhiv novic 11.02.2022

Beli bojevnik v črni obleki

Domžalec 11.02.2022
V četrtek, 10. februarja 2022, je v Mestnem kinu Domžale potekala domžalska premiera dokumentarnega filma »Beli bojevnik v črni obleki«. Dokumentarni film govori o vlogi in vplivu Ivana Krambergerja, dobrega človeka iz Negove, na osamosvojitev… »

Karateist Darko Flis s karate nastopom počastil 24. zimske olimpijske igre

Domžalec 11.02.2022
V petek, 4. februarja so se pričele 24. zimske olimpijske igre, ki tokrat potekajo v Pekingu. V počastitev olimpijskih iger je domžalski karateist Darko Flis pred Smučarsko skakalnim klubom Ihan, kamor se je pripeljal s skirojem, izvedel karate… »

Župan Občine Moravče za 90. rojstni dan obiskal Moravško Maro

Domžalec 11.02.2022
Župan Občine Moravče, dr. Milan Balažic je včeraj, 10. februarja 2022 obiskal Marijo Vilar, ki je širom Slovenije bolje poznana kot »Moravška Mara«. Konec januarja je Moravška Mara praznovala 90. rojstni dan. Župan je ob tem visokem osebnem… »

Rumenosrčne odštevajo do reprezentančnih priprav, Maja Zajc se vrača v izbrano vrsto

Domžalec 11.02.2022
Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje nadaljuje s pripravami na nadaljevanje sezone, že v prihodnjem tednu pa bodo v ospredju reprezentančne aktivnosti rumenosrčnih. Na seznamu državne selekcije DU19 najdemo šest igralk ŽNK Radomlje… »

Kako sestaviti trening za moč?

Domžalec 11.02.2022
O dobrobitih vadbe za moč se zadnje čase govori bolj pogosto zaradi njenih številnih pozitivnih učinkov. Če želite izboljšati zdravje, kvaliteto spanja, zmanjšati možnost poškodb, se uspešnejše spopadati s stresom ali pa izgubiti kakšen… »

Nesrečni fuk ali nori pornič #Ajdapiše

Domžalec 11.02.2022
V začetku tedna sem po (pre)dolgem času obiskala domžalski Mestni kino v Berniku in si ogledala romunski film, ki nosi tudi naslov moje današnje kolumne. Film, ki se ga splača ne le pogledati, temveč tudi večkrat ogledati, saj skriva v sebi toliko… »

Prehod na tedenski odvoz biološko razgradljivih odpadkov

Domžalec 11.02.2022
Uporabnike z območja občine Domžale obveščamo, da prihodnji teden prične veljati letni urnik odvoza biološko razgradljivih odpadkov, kar pomeni, da se bodo zabojniki ponovno praznili vsak teden. V občinah Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem