Arhiv novic 12.02.2022

Digitalne varnosti v Sloveniji

Domžalec 12.02.2022
Za tiste Slovence, ki si želijo izboljšati svojo digitalno varnost, je družba Meta pripravila enostavne korake kako to storiti. Vsi, ne samo zvezdniki, se soočamo z dilemo, kako zaščititi naše spletne račune. Anketa izvedena med slovenskimi… »

So mačke res prenašalci toksoplazmoze?

Domžalec 12.02.2022
Ali ste že kdaj slišali za bolezen, ki se imenuje toksoplazmoza? Verjetno je najbolj znana nosečnicam, saj je to ena od bolezni, na katero jih že v začetku nosečnosti testirajo. Mačke naj bi bile prenašalec te bolezni, zato ste zagotovo že kdaj… »

Tri od tri za Helios Sunse v Banja Luki

Domžalec 12.02.2022
Le kdo bi si pred odhodom domžalskih košarkarjev v Banja Luko lahko zamišljal, da bodo Helios Sunsi na četrtem letošnjem turnirju NLB Lige ABA 2 pokazali tri tako prepričljive predstave. Še posebej ob dejstvu, da so jih čakali obračuni s tremi… »

Dobrodelni marec – letos že 10. leto

Domžalec 12.02.2022
Dobrodelni marec Študentskega kluba Kamnik letos praznuje okrogli jubilej! S tradicionalno dobrodelno akcijo smo z vami že 10 let. Pri Dobrodelnem marcu gre za sklop dogodkov skozi celoten mesec marec, s katerimi zbiramo sredstva za socialno ogrožene… »

Za Jožefa Lenarta je najpomembnejša rešitev stanovanjske problematike mladih

Spodnje Podravje 12.02.2022
Pogovarjali smo se z trenutnim poslancem v Državnem zboru Republike Slovenije, Ptujčanom Jožefom Lenartom. Rodil se je v številčni kmečki družini. Mladost je preživljal na večji urejeni kmetiji na Mestnem vrhu pri Ptuju, sedaj pa z družino živi… »

Brat poslanke Meire Hot obsojen nasilništva, sodeloval tudi njun sorojenec Tito Hot

Primorska24 12.02.2022
Marko Hot, brat poslanke SD Meire Hot, je bil na koprskem okrajnem sodišču v četrtek obsojen nasilništva, prav tako tudi srbska državljana Milutin Stefanović in Nikola Nikolić, njegova prijatelja, ki bivanja v Sloveniji nista imela urejenega. Spor… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem