Arhiv novic 15.02.2022

Domovinska liga tudi v Domžalah

Domžalec 15.02.2022
Bližajo se parlamentarne volitve in odločitev Domovinske lige je, da se vmešamo v ta politični boj. Kajti težko je gledati, kako nam leve in desne politične stranke že 30 let prodajajo prazne obljube, kako se že 30 let prerivajo za oblast in jim… »

Na Podrečju trčilo šest vozil

Domžalec 15.02.2022
Danes, nekaj minut pred 13.30 uro je na Litijski cesti v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženih šest vozil. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda. Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne… »

Zakaj psi ne marajo poštarja?

Domžalec 15.02.2022
Ali je to, da psi ne marajo poštarjev le mit ali resnica? Ne le v risankah in filmih ampak tudi v resničnem življenju smo zagotovo že velikokrat videli psa, ki se zaganja in laja v poštarja. Ste se kdaj vprašali zakaj to počne? Strokovnjaki za… »

Brezplačno preizkusi jutranjo vadbo v Hiši na travniku!

Domžalec 15.02.2022
FUNKCIONALNA VADBA – možnost brezplačnega preizkusa v jutranjih terminih! KDAJ? Ponedeljek, sreda in petek ob 6.15 uri zjutraj KJE? KinVital Hiša na travniku, Ljubljanska cesta 1, Dob pri Domžalah. Funkcionalna vadba je namenjena vsem, ki želijo… »

Po zaslugi srebrnega Lovra Kosa tudi Moravče postale olimpijske

Domžalec 15.02.2022
Po zaslugi Lovra Kosa, ki je skupaj s Timijem Zajcem, Cenetom in Petrom Prevcem na ekipni tekmi v smučarskih skokih na veliki skakalnici osvojil srebrno medaljo, so tudi Moravče postale olimpijske, saj 22-letni Lovro prihaja iz Rudnika pri Moravčah… »

Skupaj pomagajmo 100 otrokom do brezplačnih počitnic

Domžalec 15.02.2022
Čas epidemije je marsikaterega starša postavil pred dilemo, kako preživeti. Kakšno bo poletje, koliko bo počitniških stroškov, kako bo družina zakorakala v čas počitnic, kaj si lahko privoščijo in podobno. Mentorji Športno atletskega društva… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem