Arhiv novic 21.02.2022

Prva umetniška galerija v vesolju

Domžalec 21.02.2022
V vesolje je poletela prva umetniška zunajzemeljska razstava, delo slovenske inovatorke – Mateja Š. Dimic je avtorica ene od 64 svetovnih umetniških del, ki se odpravljajo na to pomembno misijo, kjer predstavlja keramično kocko, v katero je ujeta… »

Med počitnicami v plavalke in na drsalke v Terme Snovik

Domžalec 21.02.2022
Zimske šolske počitnice so se že pričele. Za zabavne počitnice so v Termah Snovik pripravili odličen program prav za vsakogar, čas je za družinski oddih. Poleg kopanja in brezplačnega drsanja pripravljajo številne animacijske aktivnosti, ki bodo… »

Odvoz kosovnih odpadkov

Domžalec 21.02.2022
Kosovni odpadki so komunalni odpadki, ki zaradi velikosti, oblike ali teže niso primerni za zbiranje v tipiziranih posodah ali vrečkah za odpadke. Javno komunalno podjetje Prodnik kosovne odpadke odvaža dvakrat na leto, uporabniki pa jih lahko… »

Nalet treh vozil na avtocesti v smeri Ljubljane

Domžalec 21.02.2022
Danes, nekaj minut pred pol 7. uro zjutraj je na štajerski avtocesti med Blagovico in izvozom za Lukovico v smeri Ljubljane prišlo do naleta treh vozil. V nesreči poškodovanih ni bilo, nastala je le materialna škoda. Martin Juteršek, vodja… »

V objemu ledene vode

Domžalec 21.02.2022
Zgodilo se je včeraj. Bilo je zgodnje nedeljsko jutro. Pil sem kavo in v svoji glavi preigraval različne scenarije. Vedel sem, da me čaka pester in zanimiv dan, ko se bom prvič v svojem življenju potopil v ledeno mrzlo Kamniško Bistrico. Iskreno… »

V TAK Domžale začeli spomladanski del sezone

Domžalec 21.02.2022
V nedeljo 20. februarja 2022, se je pričel drugi del sezone ekipnega državnega prvenstva v dviganju uteži. Jesenski del se je za domžalsko ekipo dobro izšel, saj so kot vodeči na lestvici prezimili s 170 sinclair točkami pred KDU Olimpijo. Zimski… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem