Arhiv novic 26.02.2022

KinVital treningi: Moč in kondicija

Domžalec 26.02.2022
V KinVitalu ne maramo kompliciranja, zato smo tudi izbrali preprosto ime Moč in kondicija, ki jasno predstavi kaj bo glavni cilj vadbe. Glavna elementa bosta tako predvsem vaje za moč in pa kondicijski del, kjer se bo delalo vaje, ki malce bolj… »

Večer filmske glasbe z Big bandom Godbe Domžale

Domžalec 26.02.2022
Če je lani poleti Big band Godbe Domžale s premiernim koncertom navdušil poslušalce z jazz in blues klasikami, je pred nami nov zanimiv projekt, ki ga bodo glasbeniki predstavili v soboto, 5. marca 2022, v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale… »

Mineva 78 let od tragedije na Oklem nad Ihanom

Domžalec 26.02.2022
Združenje borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Občine Domžale in Krajevna organizacija ZB za vrednote NOB Ihan sta v soboto, 26. februarja 2022, organizirala spominsko slovesnost pri spomeniku padlim borcem Kamniško-zasavskega odreda na Oklem… »

Znaki, ki kažejo na obvezen obisk veterinarja

Domžalec 26.02.2022
Vsak lastnik psa se je že kdaj vprašal ali je z njegovim psom kaj narobe in bo potreben obisk veterinarja. Žal nam psi ne znajo drugače pokazati bolečine oziroma težave kot z obnašanjem. Za vas smo poiskali nekaj najbolj pomembnih znakov, ki… »

Društvo Lipa v Kranju

Domžalec 26.02.2022
Na lep, sončen petek smo se podali na ogled Kranja, ki je zaradi svoje edinstvene lege ob sotočju Kokre in Save, eno najstarejših slovenskih mest. Prvi zametki mesta segajo že v neolitik, kot večje naselje pa se je ohranilo vse od antike pa do danes… »

Odprte so prijave za hokejski turnir za pokal Term Snovik

Domžalec 26.02.2022
Turistično društvo Tuhinjska dolina v sodelovanju s Športnim društvom Podgorje ob zaključku drsalne sezone v Snoviku organizira HOKEJSKI TURNIR za pokal Term Snovik 2022. Turnir bo potekal v soboto, 5. marca 2022 s pričetkom ob 15. uri na pokritem… »

Pust – slovo od zime

Domžalec 26.02.2022
Ta je rekel, da bo klovn. Ta bo raje velik slon. Ta bi rad bil krokodil. Ta pa se bo le umil. Ta ostal bi kar doma – noče biti maškara. Bibarije Niko Kuret v knjigi Praznično letu Slovencev piše, da se ljudje šemimo že vsaj deset tisoč let… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem