Arhiv novic 02.03.2022

Mesec žena v Termah Snovik

Domžalec 02.03.2022
Zate. Za tvojo drago. Za tvojo mamo. Za tvojo prijateljico. Za babico. Za teto. Za hčerko. Vedno pa v najboljši družbi. V mesecu marcu bodo dnevi v Termah Snovik še posebej rezervirani za nežnejši spol. Zato smo za vas izbrali čudovite ideje za… »

Na Viru zažgali pusta. Zima in vse tegobe, nasvidenje!

Domžalec 02.03.2022
Tudi letošnji, marsikje precej podaljšan pustni teden, se je končal brez hujših pretresov. Morda je postregel s kakšnim novim rekordom, vendar so se tudi najmogočnejši rogovileži pred pepelnično sredo simbolno, marsikje pa tudi zares, spremenili… »

»Pust ‘ma devet ust, eno samo rət…pa še ni sət«

Domžalec 02.03.2022
… je na pustni torek, staro reklo povedala Francka, doma iz Zadrage pri Dupljah. Etnologinje smo se spet srečale, ko je bila tokrat naša ura ravno na pustni torek in hkrati na prvi dan marca, prvega pomladnega meseca. Jutro je bilo še zelo mrzlo… »

Odštevanje se zaključuje, pred vrati je UKI CUP 2022

Domžalec 02.03.2022
Odštevanje se zaključuje, pred vrati je deveta izvedba! Ženski nogomet klub Radomlje bo konec tedna, 5. in 6. marca 2022, v Športnem parku Radomlje gostil tradicionalni turnir UKI Cup. UKI Cup je nazaj! Leta 2020 in 2021 smo bili zaradi znanih dejstev… »

Župan Občine Moravče se pridružuje protestu proti agresiji na Ukrajino

Domžalec 02.03.2022
Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je danes, 2. marca 2022, pred občinsko zgradbo dvignil ukrajinsko zastavo in se z minuto molka poklonil vsem žrtvam ruske agresije na Ukrajino. V svojem nagovoru je povedal, da ta brezobzirni napad žali naša… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem