Arhiv novic 03.03.2022

Odprto pismo župana Moravč županu Ljubljane

Domžalec 03.03.2022
Spoštovani župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, pišem vam kot kolegu županu. Čeprav so Moravče nekoliko manjše od Ljubljane, »najlepšega mesta na svetu«, smo tudi mi ponosni na naše naravne lepote in kulturne spomenike naše… »

Triki in nasveti za podjetnike: optimizacija spletnih strani

Domžalec 03.03.2022
Ustvarili ste spletno stran, a imate občutek, da nimate od nje ničesar? Ne prinaša obiska, povpraševanj in nakupov? Na spletu je danes konkurenca zares velika. Da bi vaša spletna stran dobila pozornost, ki si jo zasluži, ne pozabite na optimizacijo… »

Gasilci opozarjajo: Previdno pri kurjenju v naravi!

Domžalec 03.03.2022
Pomlad že trka na naša vrata. Lepo sončno vreme mnogi že izkoristijo za razna opravila na prostem, kot so odstranjevanje ostankov kmetijskih rastlin in drugega rastlinja z vrtov, njiv, travnikov in gozdov, obrezovanje drevja … Pri tem te ostanke… »

Marko Skušek: “Želim si, da se politika vrne k ljudem”

Domžalec 03.03.2022
Včeraj se je v Slamnikarskem muzeju, v Domžalah predstavil kandidat Socialnih demokratov (SD) Marko Skušek, ki bo kandidiral v 10. volilnem okraju naše volilne enote. Kot socialni demokrat se je za kandidaturo odločil, ker želi aktivno sodelovati… »

Občasna kratkotrajna zapora ceste zaradi snemanja TV oglasa v Krajevni skupnosti Rova

Domžalec 03.03.2022
Občina Domžale je organizatorju COMRAD film d.o.o., Šmartinska cesta 10, 1000 Ljubljana, izdala dovoljenje za spremembo prometnega režima občasne kratkotrajne popolne zapore ceste in uporabo javne občinske ceste LC 072051 Rova – Dolenje v naselju… »

Marec: čas prebujanja

Domžalec 03.03.2022
Letos smo marec pričeli s pustnim torkom, glavnim dnevom pustnega časa od svečnice 2. februarja do pepelnice (dan po pustu), ko se simbolno pokoplje vse slabo, ki potem lahko prinese dobro. Pust smo od vedno povezovali z mostom med zimo in pomladjo… »

Dušanov tedenski meni: Virus je odšel, prišla je vojna

Domžalec 03.03.2022
Pozdravljeni, dragi bralci in drage bralke. Teden dni je naokrog in spet je čas, da se dotaknemo nekaterih najbolj zanimivih dogodkov preteklega tedna. Tudi tokrat mi glede na dogajanje ne preostane drugega kot, da se v svojem zapisu fokusiram na eno… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem