Arhiv novic 04.03.2022

Telefon ga je zadušil #Ajdapiše

Domžalec 04.03.2022
Morda ni zadušen narod, je zadušena generacija. Pa ne milenijci ali pa katerakoli generacija ste že, temveč vsi tukaj in sedaj, s pametnim telefonom v roki. Morda pa ni šanse za nas – ali pa če bi se izrazila po angleško: perhaps we are fucked… »

Župan Toni Dragar se je srečal z ministrom za infrastrukturo Jernejem Vrtovcem

Domžalec 04.03.2022
Minister za infrastrukturo je s svojimi sodelavci z ministrstva in direkcije, danes v sklopu vladnega obiska osrednjeslovenske statistične regije, obiskal Domžale, kjer ga je sprejel župan Občine Domžale Toni Dragar. Na približno eno uro trajajočem… »

Na zdravstvenem domu župan odkril spominsko tablo ob 250-letnici zdravniške službe v Moravčah

Domžalec 04.03.2022
Danes, 4. marca 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na zgradbi Zdravstvenega doma Moravče odkril spominsko tablo ob 250-letnici zdravstvene službe v Moravčah. V svojem nagovoru je povedal, da zgodovinski viri pričajo, da je bila v… »

Po sledeh filma Casablanca (1942)

Domžalec 04.03.2022
V teh dneh mineva 78 let od podelitve treh oskrajev kultnemu filmu Casablanca iz zlate dobe Hollywooda, ki je nastal v vojnem času leta 1942. Film je bil v celoti posnet v studiu, daleč od vojne in Maroka. Prepričljivi posnetki in ustvarjeno vzdušje… »

Nanine karikature – Wpap art: Nika Kovač

Domžalec 04.03.2022
Mesec dni je naokoli in na vrsti je nov portret v Wpap art tehniki. Domžalska karikaturistka Nana Guberinič se je odločila, da vam bo enkrat mesečno predstavila svoja dela v Wpap art tehniki. Nazadnje je bil objavljen portret ena najbolj perspektivnih… »

Nepričakovano nas je zapustil Ribič Edi – srce in duša domžalskega tržnega prostora

Domžalec 04.03.2022
Vse, ki smo ga poznali, nas je presunila vest, da je v 60. letu starosti po hudi bolezni umrl Ribič Edi, ki nas je deset let razveseljeval na domžalskem tržnem prostoru z morskimi dobrotami, pristno kapljico, dobro voljo in prijaznostjo. Edvard… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem